PRIMLJENI POGODAK NIJE IH SKUPO KOŠTAO: Stari drugari sebi dozvolili kiks, pa napunili mrežu protivnika - borba za vrh tabele će trajati do poslednjeg trenutka! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešan start prolećnog dela šampionata.

PRIMLJENI POGODAK NIJE IH SKUPO KOŠTAO: Stari drugari sebi dozvolili kiks, pa napunili mrežu protivnika - borba za vrh tabele će trajati do poslednjeg trenutka! (VIDEO)

Foto: FK Stari Drugari

Fudbaleri Starih drugara iz Ljiga jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Kolubra - grupa Zapad okončali su na petoj poziciji sa deset bodova zaostatka u odnosu na vodeći dvojac, Polet iz Popučke i valjevsku Kolubaru 2.

 

Ekipa koja se već sedam sezona u kontinuitetu takmiči u navedenom stepenu srpskog klupskog fudbala, nastavak borbe za bodove dočekala je sa jasnom željom da pokuša da nadoknadi aktuelni deficit i možda se umeša i u borbu za sam vrh tabele.

Nakon više od četiri meseca pauze, prethodnog vikenda u prolećnoj premijeri gostovali su u Beloševcu gde su se sastali sa istoimenom ekipom koja je preko Dejana Pavlovića već u 6. minutu meča stigla do rezultatske prednosti.

Međutim, stvari su vrlo brzo došle na svoje mesto i gosti iz Ljuga, ne samo da su stigli do preokreta, već i do ubedljivog vođstva. Mrežu golmana Pavla Milutonovića tresli su Marko Nerić, Marko Sajić, Jovan Prokić i Aleksandar Đorđević.

U nastavku meča domaćin prvo u 64. minutu ne uspeva da realizuje jedanaesterac, ali preko Ivana Vina 18 minuta kasnije uspeva da donese kakvu, takvu neizvesnost u susret. Ipak, poslednji trenuci meča donose i krajnje razrešenje pitanja pogotka, a mrežu domaćina zatresao je Aleksandar Grozdanić.

 

 

- Međuopštinska liga Kolubara - grupa Zapad, 14. kolo:

Beloševac (Beloševac) - Stari drugari (Ljig) 2:5 (1:4)

Strelci: D. Pavlović 6`, I. Vin 82`; M. Nerić 10`, M. Sajić 18`, J. Prokić 34`, A. Đorđević 36`, A. Grozdanić 90`

Stadion: Osnovna škola "Dragoljub Ilić"

Gledalaca: 30

Sudija: David Radojević

Žuti kartoni: M. Ilić, N. Kremić (Beloševac); M. Nerić, N. Žujović (Stari drugari)

Beloševac (Beloševac): Pa. Milutinović, Kremić, M. Ilić (Pr. Milutinović), L. Milutinović (Vin), Nikolić, I. Ilić, Pavlović (Ranisavljević), Radosavljević (Tomić), Cupač, Radovanović, Novaković (Ćirović).

Stari drugari (Ljig): Žujović (Grozdanić), Andrić (Alempijević), Jevtić, Petrović (Popović), Ivanović, Žujović, Sajić (Mijailović), Đorđević, Nerić (Martinović), Ivanović, Prokić.

U narednoj takmičarskoj rundi Stari drugari ne bi trebali da imaju težak posao, s obzirom da u Ljigu dočekuju ekipu Babajića iz istoimenog mesta, ekipu koja je u dosadašnjem delu takmičenja osvojila svega dva boda i "suvereno drži" samo začelje tabele.

Navedeni duel na programu je u nedelju 24. marta sa početkom od 11 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading