SVU BES SU ISKALILI NA NEJAKOM DOMAĆINU: Plavo-beli brojali do DEVET - domaćinu nije pomogao ni Aleksandar Kolarov!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u drugom meču nastavka šampionata zabeležili su trijumf kojim su najavili prolećni iskorak ka vrhu tabele.

SVU BES SU ISKALILI NA NEJAKOM DOMAĆINU: Plavo-beli brojali do DEVET - domaćinu nije pomogao ni Aleksandar Kolarov!

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela jesenji deo šampionata u okviru Druge novosadske lige okončali su na četvrtoj poziciji, ali su ostvarenjima u ovodnih 180 minuta fudbala u takmičarkoj 2024. godini, najavili da i dalje ne odustaju od borbe i za sam vrh tabele.

 

U prolećnoj premijeri plavo-beli su iznenađujuće teško savladali fenjeraša Obilić iz Vilova rezultatom 2:1, ali su sav svoj potencijal pokazali u "srpskoj Atini" gde su više nego ubedljivo savladali domaću ekipu Slanobarca.

Od samog starta utakmice gosti su zagospodarili terenom, ali nisu srljali, već su strpljivo gradili akcije kojima se stezao obruč oko golmana Stevana Kovačevića. 

Seriju golova otvorio je Bojan Ružin u 19. minutu, da bi se u narednih pet minuta mreža domaćina tresla još dva puta, a u listu strelaca su se upisali Milan Subotin iz jedanaesterca u 23. minutu i Nemanja Jovanov samo minut kasnije. Do odlaska na odmor beležimo još jedan pogodak u mreži domaćeg sastava, a on je ponovo bio delo Nemanje Jovanova tri minuta pre odlaska na odmor.

Nastavak meča donosi pravu kanonadu Titela i još pet lopti u mreži Slanobarca, čiju je čast spasao pogotkom u 82. minutu Davor Umićević. Treba samo napomenuti da je jedan od strelaca za gostujuću ekipu u drugom poluvremenu bio i Marko Dubravac koji je time postigao svoj prvenac u plavo-beloj sportskoj opremi.

Foto: FK Titel

Demonstracija moći

 

- Druga novosadska liga, 17. kolo:

Slanobarac (Novi Sad) - Titel (Titel) 1:9 (0:4)

Strelci: D. Umićević 82`; B. Ružin 19`, M. Subotin 23`(11.m), 67`(11.m), N. Jovanov 24`, 42`, 54`, M. Dubravac 72`, Ž. Milutinov 85`, 87`

Stadion: FK Proleter 1951 Slana Bara, Novi Sad

Sudija: Strahinja Mitajović

Žuti kartoni: S. Macakanja, S. Krasnići (Slanobarac)

Slanobarac (Novi Sad): Kovačević, Kolarov, Hajoli (Pašić), Krasnići, Kondić (Marić), Kokanović, Umićević, Halimi (Jusufi), Šekularac (Macak), Vulić, Macakanja (Greku).

Titel (Titel): Major, Stojanović, S. Jovanov (Milutinov), Fodor, Subotin, Anđelković (Vukov), Cetenji (Dubravac), N. Jovanov, Ružin (Karataševski), Popović (Gardinovački), Petrović.

Već narednog vikenda ekipu Titela očekuje novo prvenstvene iskušenje. Ponovo će plavo-beli prvenstvene bodove tražiti na gostujućem terenu, ovoga puta u Ledincima gde će se sastati sa ekipom Vinogradara.

Meč je na programu u nedelju 24. marta sa početkom od 15.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading