USLEDILA JE BRZA REAKCIJA: Trofejni trener seda na klupu gradskog rivala - nedavno im je "ukrao" pehar namenjen pobedniku kup takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši proleći rezultati uslovili su promene na klupi.

USLEDILA JE BRZA REAKCIJA: Trofejni trener seda na klupu gradskog rivala - nedavno im je "ukrao" pehar namenjen pobedniku kup takmičenja!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva na startu prolećnog dela sezone ne beleže očekivane rezultate.

 

U dva prolećna prvenstvena susreta u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana doživeli su (ne)očekivane neuspehe na gostovanju Mladom radniku 1926 u Požarevcu (0:1), kao i u derbiju na "Parku pećina" od pribojskog FAP-a (1:2), a kada se na navedeno pridoda i činjenica da su u finalu Kupa grada Valjeva poraženi od gradskog rivala nakon izvođenja jedanaesteraca 1:1 - 3:5, jasno je zašto je nakon poslednje odigrane utakmice došlo do razlaza sa dotadašnjim trenerski dvojcem Peđom Simićem i Srđanom Jovanovićem.

Klub je brzo reagovao i već danas je imenovan novi šef stručnog štaba valjevskog srpskoligaša.

Reč je o tridesetdevetogodišnjem rođenom Valjevcu Kosti Markoviću koji na "Park pećina" stiže iz redova gradskog rivala, valjevskog Radničkog na čijoj je klupi sedeo od leta 2022. godine, što mu je drugi mandat na klupi Valjevaca. Prvi put je ekipu Radničkog sa klupe predvodio u sezoni 2020/21.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Na "Parku pećina" se nadaju daleko boljim ostvarenjima u nastavku sezone

 

- Kosta Marković:

Datum rođenja: 10. februar 1987. godine

Mesto rođenja: Valjevo

Trenerska karijera: Jedinstvo U-19 (Ub), Radnički (Valjevo)

Priliku za debi na klupi novog kluba Kosta Marković će imati već predstojećeg vikenda kada će ekipa Budućnosti Krušik 2014 gostovati Poletu iz Ljubića. Utakmica je na programu u nedelju 24. marta sa početkom od 11 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading