ŽREB JE BIO NEMILOSRDAN: Veliki rivali u direktnom duelu odlučuju o finalisti kup takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se komšije takmiče u višem rangu takmičenja, sastav sa "Nepokorene mladosti" se ni u ko slučaju neće predati bez velike borbe.

ŽREB JE BIO NEMILOSRDAN: Veliki rivali u direktnom duelu odlučuju o finalisti kup takmičenja!

Foto: N. Pavlović (Sportski žurnal)

Fudbal u Smederevskoj Palanci i desetak kilometara udaljenoj Velikoj Plani, ovog proleća doživljava pravu ekspanziju, a gradske perjanice ekipe Jasenice 2017 i Morave, sjajnim rezultatima najavili su borbu za šampionski pehar i prodor u vrh srpskog klupskog fudbala.

 

Palanačka Jasenica 2017 u uvodna dva prolećna susreta u okviru Podunavske okružne lige ostvarila je isto toliko trijumfa. Pred sastavom sa "Nepokorene mladosti" prvo je oružje položio SASK iz Saraoraca (4:2), da bi u vikendu za nama u Smederevsku Palanku stigli i bodovi iz Lozovika gde je rezultatom 3:1 savladana ekipa Udarnika.

Navedenim ostvarenjima Jasenica 2017 je stigla do druge pozicije na tabeli sa četiri boda zaostatka u odnosu na lidera Mladi radnik 1940 iz Radinca.

Istovremeno, Morava iz Velike Plane je u premijernom prolećnom duelu Zone Podunavsko-šumadijske, pred prepunim tribinama Gradskog stadiona savladala velikog rivala OFK Napredak iz Markovca, čime su ne samo stigli do druge pozicije, već su glavnom konkurentu za šampionski pehar prišli na samo dva boda.

Foto: YouTube.com/printscreen/SPORT 026

Tribine Gradskog stadiona u Velikoj Plani prethodnog vikenda su bile ispunjene do poslednjeg mesta

 

Dva ljuta rivala će se sastati u polufinalu Kupa Fudbalskog saveza Podunavskog okruga, odlučeno je voljom žreba, a borba za finale biće odigrana u sredu 20. marta sa početkom od 15 časova na stadionu "Nepokorena mladost".

- Kup FS Podunavskog okruga, polufinale:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Morava (Velika Plana)

Stadion: Gradski stadion "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Datum: Sreda, 20. mart

Početak: 15 časova

Glavni sudija: Dimitrije Đorđević

Pomoćne sudije: Nenad Cvetković, Đorđe Dačić

Treba podsetiti da već narednog vikenda obe ekipe očekuju i velika prvenstvena iskušenja. Jasenica 2017 u derbiju celokupnog šampionata dočekuje Mladi radnik 1940 iz Radinca, dok će Morava iz Velike Plane gostovati četvrtoplasiranom Karađorđu u Topoli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading