DERBI JE OPRAVDAO OČEKIVANJA: "Kamiondžije" prebacile u viši stepen prenosa i stigle do neophodnih bodova - iz 1 u 2 u Valjevu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjevski ljubitelji fudbala mogli su da uživaju u derbi susretu koji je odigran na "Parku pećina".

DERBI JE OPRAVDAO OČEKIVANJA: "Kamiondžije" prebacile u viši stepen prenosa i stigle do neophodnih bodova - iz 1 u 2 u Valjevu! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva i pored činjenice da nisu najbolje ušli u prolećni deo sezone, u premijernom susretu doživeli su poraz od požarevačkog Mladog radnika 1926 (0:1), pruženom igrom u derbi susretu sa favorizovanim FAP Pribojem, pokazali su da zaslužuju poziciju u vrhu tabele Srpske lige Zapad.

 

Oko 300 navijača imalo je razloga za radovanje već u uvodnom periodu utakmice. Sjajno je u 16. minutu Nemanja Panić u solo prodoru nanizao nekoliko defanzivaca gostiju, a zatim sa 14, 15 metara uputio milimetarski precizan udarac u donji levi ugao golmana Branka Nikolića.

Nakon primljenog pogotka gosti preuzimaju inicijativu, ali promene rezultata nije bilo, mada se mora istaći da su domaćini možda bili i bliži dupliranju prednosti, ali je nakon dva kontra napada pomoćni sudija signalizirao ofsajd poziciju, što je u jednoj situaciji izazvalo i veliku buru nezadovoljstva domaće klupe.

U nastavku meča gosti kreću na sve, ili ništa i takav pristup igri im se isplatio na isteku punog sata igre. Sjajnu loptu u prostor dobio je Nikola Obućina i kada je, činilo se ušao u "mrtav ugao", raspalio je po lopti i ona je završila pod samu prečku gola Stefana Milinkovića.

Petnaest minuta pre kraja meča postavljen je i konačni rezultat. Veljko Grujić je nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru i sudija Srđan Dimitrijević je pokazao na "belu tačku". Kazneni udarac je izveo Veljko Plazinić, ali je valjevski golman sjajno intervenisao, međutim lopta se ponovo odbila do Plazinića kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu za konačnih 1:2.

 

 

- Srpska liga Zapad, 17. kolo:

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - FAP (Priboj) 1:2 (1:0)

Strelci: N. Panić u 16. minutu za Budućnost Krušik 2014; N. Obućina u 60. i V. Plazinić u 74. minutu za FAP

Stadion: "Park pećina", Valjevo

Gledalaca: 300

Sudija: Srđan Dimitrijević

Žuti kartoni: N. Panić, M. Nešković, D. Starčević, P. Stojanović (Budućnost Krušik 2014); B. Rmuš, N. Obućina (FAP)

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo): Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić, Starčević, Nešković (P. Stojanović), N. Stojanović (Aleksić), Milovanović, Petrović.

FAP (Priboj): Nikolić, Stojković, Milunović (Jovanović), Obućina (Miraljemović), Plazinić, Grujić (Jović), Otašević (Milojević), Stanojević, Lazarević, Vukmirović (Milovanović), Rmuš.

Pobedom u Valjevu ekipa FAP-a nastavlja poteru za vodećim čačanskim Borcem 1926, a u narednoj takmičarskoj rundi dočekuju na svom stadionu ekipu Zlatibora iz Čajetine.

Ekipa Budućnosti Krušik 2014 pokušaće da do prvih prolećnih bodova stigne na gostovanju Poletu iz Ljubića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading