IZA KULISA MEČA U MOSKVI: Na obostrano zadovoljstvo - sporazum o partnerstvu je potpisan!

Autor: VLadimir Vorih

Sport

21.03.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan dan za srpskog fudbalskog lidera.

IZA KULISA MEČA U MOSKVI: Na obostrano zadovoljstvo - sporazum o partnerstvu je potpisan!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda nastavljaju svoj pohod kroz prvoligaški karavan i već sada se svi na Omladinskom stadionu ozbiljno pripremaju za prvenstvene borbe u elitnom rangu čiji će deo biti nakon punih osam sušnih sezona.

 

Potpredsednik kluba sa stare Karaburme Kostadin Terzić iskoristio je gostovanje srpskog nacionalnog tima u Moskvi, kako bi posetio rusku prestonicu i istovremeno se sastao sa predstavnicima bratskog kluba, moskovskog Dinama.

Tim povodom, "romantičari" su se javnosti obratili saopštenjem koje premosimo u celosti:

- U Moskvi je danas potpisano zvanično partnerstvo između Dinama i OFK Beograda, dva velika prijatelja, čime je stavljen poseban paraf na višedecenijsku komunikaciju klubova. Sastanku su prisustvovali generalni direktor Dinama Pavel Pivovarov i Kostadin Terzić, potpredsednik OFK Beograda - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Dogovor klubova je da se saradnja podigne na visok nivo. To uključuje komunikaciju između trenera, stručnog i igračkog kadra, zajednički odlazak na međunarodne turnire i razvitak omladinskih pogona. Klubovi će razmenjivati i poslovna iskustva iz oblasti marketinga, komercijalnih i organizacionih delatnosti.

Foto: OFK Beograd

Dogovor kuću gradi - Pavel Pivovarov i Kostadin Terzić

 

Da podsetimo, OFK Beograd i moskovski Dinamo gaje posebno dobre međusobne odnose, a Moskovljani su bili i gosti na proslavi stogodišnjice postojanja "romantičara" u septembru 2011. godine.

Nakon potpisanog sporazuma, medijima se obratio i potpredsednik UO OFK Beograda Kostadin Terzuć:

- Drago mi je što sam u Moskvi sa našim prijateljima iz Dinama, u vreme kada su odnosi između Srbije i Rusije, jači nego ikad. Ovo je prilika da kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo između naših naroda. Ljubitelji oba kluba mogu očekivati razvoj naših odnosa u bliskoj budućnosti.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, već u narednom takmičarskom kolu OFK Beograd gostuje na "AdmiralBet Areni" ekipi sremskomitrovačkog Radničkog. Meč je na programu u utorak 26. marta sa početkom od 15 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading