ULOG JE TITULA: Partizan mora pasti - svaki kiks može upropastiti sve ono što je mesecima stvarano! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.03.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda su jedino o čemu se razmišlja.

ULOG JE TITULA: Partizan mora pasti - svaki kiks može upropastiti sve ono što je mesecima stvarano! (VIDEO)

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

Izgovora više nema. Svi oni kojima su zeleno-bele boje na srcu, u nedelju moraju biti prisutni na stadionu u Sremskoj Kamenici i pomoći svojim ljubimcima da stignu do trijumfa u velikom derbiju.

 

Do kraja takmičenja u sezoni 2023/24 u okviru Prve novosadske lige ostalo je još mnogo znoja da se prolije, ali se čini da predstojeći duel u kojem će drugoplasirani Fruškogorac iz Sremske Kamenice dočekati trećeplasiranu ekipu Fruškogorskog partizana iz Bukovca u mnogome može usmeriti dalji tok borbe za bodove.

Ekipa iz Sremske Kamenice ne zna za neuspeh u takmičarskoj 2023/24 godini Zeleno-beli su tokom 16 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od 11 pobeda i pet remija i uovom momentu imaju samo bod manje u odnosu na vodeći dvojacŠajkaš 1908 iz Kovilja i OFK Sirig iz istoimenog mesta.

Uz navedeno treba napomenuti da su fudbaleri Fruškogorca ubedljivo najefikasnija ekipa navedenog takmičarskog ranga, ali se ne sme prenebregnuti činjenica da na navedenoj listi drugu poziciju drži upravo sastav iz Bukovca što nameće zaključak da će navijači u nedelju poslepodne uživati u reviji pogodaka.

U prva dva prolećna kola domaćin je zabeležio isto toliko trijumfa. Premijerni duel je okončan slavljem nad Bačkom 1923 iz Đurđeva (1:0), da bi prethodnog vikenda deklasirali novosadski Proleter 1951 rezultatom 9:0.

Sa druge strane crno-beli imaju polovičan učinak. Premijerno slavlje u Gospođincima, anulirali su senzacionalnim porazom na domaćem terenu od Omladinca iz Stepanovićeva, čime su u velikoj meri već sada zaostali u trci za šampionski pehar.

 

 

- Prva novosadska liga, 18. kolo:

Fruškogorac (Sremska Kamenica) - Fruškogorski partizan (Bukovac)

Stadion :FK Fruškogorac, Sremska Kamenica

Datum: Nedelja, 24. mart

Početak: 15.30 časova

Sledi 90 minuta istine za obe ekipe. Fudbaleri u zeleno-beloj i crno-beloj sportskoj opremi zasigurno će pružiti sve ono što u datom momentu budu umeli i znali, a na navijačima je da prirede spektakl koji će se dugo pamtiti.

Ulog je titula i plasman u viši takmičarski rang, Vojvođansku ligu Jug.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading