"NIŽE LIGE" U EPICENTRU ZBIVANJA: Svi putevi vode u Smederevsku Palanku - sledi meč koji može odrediti sudbinu ovosezonskog takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.03.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subota je dan za novi veliki derbi.

"NIŽE LIGE" U EPICENTRU ZBIVANJA: Svi putevi vode u Smederevsku Palanku - sledi meč koji može odrediti sudbinu ovosezonskog takmičenja!

Foto: YouTube.com/printscreen

Predstojećeg vikenda na programu je tek treća prolećna takmičarska runda u Podunavskoj okružnoj ligi, a u okviru nje igra se veliki derbi koji će odrediti dalju sudbinu aktuelne sezone, ili možda neće...

 

Na Gradskom stadionu "Nepokorena mladost" u Smederevskoj Palanci, domaća Jasenica 2017 koja u ovom momentu zauzima drugu poziciju na tabeli, dočekuje vodeći Mladi radnik 1940 iz Radinca, a očekuje se da će tribine palanačkog sportskog objekta biti dobro popunjene ljubiteljima fudbala i navijačima oba kluba.

Obe ekipe ne znaju za neuspeh u prolećnom delu sezone. Palančani su na startu nastavka šampionata na svom terenu u goleadi sasvaladi SASK Saraorce rezultatom 4:2, da bi prethodnog vikenda doneli i bodove iz Lozovika, gde su fenjeraša savladali sa 3:1.

Sa druge strane sportski kolektiv iz Radinca je u Suvodolu savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:1, da bi prethodnog vikenda bili bolji i od Mladosti iz Novog Sela (2:0).

U ovom momentu Mladi radnik 1940 iz Radinca na tabeli petog stepena takmičenja ima četiri boda prednosti, ali bi Palančani pobedom uneli potpunu neizvesnost u takmičenje, koje bi zasigurno potrajalo do 9. juna kada je na programu poslednja takmičarska runda u sezoni 2023/24.

Foto: Sport026.rs/Bojan Živković

Tražiće se karta više na "Nepokorenoj mladosti"

 

- Podunavska okružna liga, 18. kolo:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Mladi radnik 1940 (Radinac)

Stadion: Gradski stadion "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Datum: Subota, 23. mart

Početak: 14.30 časova

Kao što smo naše pratioce navikli, ekipa "Nižih liga" i ovoga puta će biti svedok velikog derbija srpskog nižerazrednog fudbala, tako da možete očekivati mnogo ekskluzivnog materijala sa stadiona "Nepokorena mladost" u Smederevskoj Palanci.

Uz naš portal ispratite derbi meč koji može odlučiti i o budućem osvajaču šampionskog pehara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading