IZNENAĐENJA NIJE BILO: Domaćin od samog starta krenuo "punim gasom" - Brest čeka TITULU! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se "bubamara" konačno zakotrlja...

IZNENAĐENJA NIJE BILO: Domaćin od samog starta krenuo "punim gasom" - Brest čeka TITULU! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Prošla su puna četiri i po meseca od kako je odigran poslednji prvenstveni meč u okviru Opštinske lige Merošina, a u prolećnoj premijeri ekipa Dobriča 1974 iz Bresta dočekala je na svom terenu Jastrebac iz Krajkovca, sastav koji je u poslednjoj jesenjoj takmičarskoj rundi stigao do prvih ovosezonskih prvenstvenih bodova.

 

Već nakon dvadesetak sekundi igre domaćin je mogao da stigne do prednosti, ali je Nenad Matić sjajnom intervencijom sprečio Milutina Momčilovića da zatrese mrežu. Ipak, tri minuta kasnije Momčilović uspeva da donese prednost svojoj ekipi na asistenciju Stefana Dimitrijevića.

Do dolaska na odmor rezultat se nije menjao i pored niza šansi koji je domaćin imao, ali vredan pomena jeste događaj iz 36. minuta kada je strelac pogotka Momčilović, usled povrede morao da napusti igru.

U nastavku meča do izražaja dolazi bolja fizička pripremljenost sastava iz Dobriča. Dobro su se branili gosti i odolevali napadima Dobriča sve do 60. minuta kada je mrežu gostiju zatresao Goran Stojiljković, a konačan rezultat meča postavljen je 12 minuta kasnije kada je nakon kornera golman Jastrepca kratko izboksovao loptu, a na odbitak natrčava Miljan Mitrović je mreža gostiju se trese treći put.

 

- Opštinska liga Merošina, 8. kolo:

Dobrič 1974 (Brest) - Jastrebac (Krajkovac) 3:0 (1:0)

Strelci: M. Momčilović u 3, G. Stojiljković u 60. i M. Mitrović u 72. minutu

Stadion: FK Dobrič 1974

Sudija: Veljko Savić

Žuti kartoni: G. Stojiljković (Dobrič 1974), M. Janković (Jastrebac)

Dobrič 1974 (Brest): Janković, Jovanović, N. Ilić, J. Ilić, Dimitrijević, Stanojević, Milojević, Stojiljković (Mitrović), Momčilović (Dimitrijević), Miladinović, Antić (Lazić).

Jastrebac (Krajkovac): Matić, Ilić (Milojević), Paunović, Stanojević, Rakić, Janković, Nikolić, Stević, Jevtić, Mrkić, Ristić.

Nakon susreta trener sastava iz Bresta, Ilić je izjavio: 

- Na današnjem meču izašli smo u 95% punom sastavu. Dva igrača nisu imala pravo nastupa zbog kartona, ali su imali i te kako dobre zamene danas. Na terenu se videlo sve ono što smo radili prethodna dva meseca u pripremnom periodu i rezultat je došao kao nagrada za minuli rad. Gostima čestitam na pruženoj partiji i želim puno sreće u nastavku prvenstva.

U narednoj takmičarskoj rundi Dobrič 1974 gostuje poslednjeplasiranoj ekipi SU Gradilište.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading