AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Začula se dragačevska truba - u Guči "izvučena sedmica"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partij pružena je u prolećnoj premijeri.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Začula se dragačevska truba - u Guči "izvučena sedmica"! (VIDEO)

Foto: FK Dragačevo

Fudbaleri Dragačeva iz Guče jesenji deo šampionata u okviru Opštinske lige Lučani, okončali su na trećoj poziciji sa skorom od četiri pobede, tri remija i jednog poraza i ukupno 16 postignutih pogodaka.

 

Međutim, prolećna premijera donela je pravu rapsodiju fudbalera iz Guče koji su tokom 90 minuta susreta sa ekipom Jelice iz Goračića čak sedam puta tresli mrežu protivnika, čime su ostvarili najubedljiviji golgeterski učinak još od maja meseca 2023. godine kada su mrežu Parmenca tresli osam puta.

Od početka susreta domaćin je atakovao ka golu Jelice, ali je prvo pogodak zabeležen tek u 38. minutu kada je Rade Pavlović matirao Miroslava Petrovića.

Navedenim rezultatom otišlo se i na odmor, da bi u nastavku meča viđena prava rapsodija domaćih vudbalera. Sve je počelo pogotkom Lazara Šušića u 62. minutu, da bi u narednih, manje od pola sata igre, plavo-beli još pet puta tresli mrežu gostujućeg sastava, a posebno treba istaći pogodak Matije Protića u 70. minutu susreta koji je mrežu Petrovića zatresao nakon slobodnog udarca sa gotovo 30 metara udaljenosti.

 

 

- Opštinska liga Lučani, 10. kolo:

Dragačevo (Guča) - Jelica (Goračići) 7:0 (1:0)

Strelci: R. Pavlović 37`, L. Šušić 62`, 89`, 90`, L. Kolaković 65`, M. Protić 70`, 84`

Sudija: Nemanja Marković

Dragačevo (Guča): Tešić, Đ. Petrović (Ravić), Tadić, Milošević, Z. Petrović (Poledica), Lazarević (Šušić), Milošević, Kolaković (Milošević), Protić, Pavlović (Nikolić), Slavković.

Jelica (Goračići): Mir. Petrović, Šipetić, Božić, Zečević, Milutinović, Tomić (N. Novičić), Mil. Petrović (Milutinović), Ćuković, Vukoičić (L. Petrović), Novičić, Glavonjić (S. Novčić).

Narednog vikenda ekipa Dragačeva dočekuje Vrelo iz Gornje Kravarice, dok će Jelica dočekati Gorušicu iz Viće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading