IZ 1 U 2: "Srpski Mančester" u suzama - crna serija se nastavlja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.03.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već šest mečeva ne znaju za trijumf, a sada su u pitanje doveli i ostvarenje ranije zacrtanih ciljeva.

IZ 1 U 2: "Srpski Mančester" u suzama - crna serija se nastavlja! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Prva liga Srbije

Očekivalo se da će duel između leskovačke GFK Dubočice i novosadske Mladosti GAT biti jedan od zanimljivijih u 25. rundi Prve lige Srbije, a očekivanja su se i obistinila.

 

Tokom četiri prolećna kola ekipa iz "srpskog Mančestera" je osvojila svega tri boda i svi u Leskovcu su se nadali da upravo meč protiv ekipe sa novosadskog "Satelita" može predstavljati i prekretnicu, nakon koje će se ekipa ravnopravno uključiti u borbu za sam vrh tabele.

Prema očekivanju domaćin je i ušao u meč i pogotkom Stefana Đurića u 21. minutu stigao je i do rezultatske prednosti. Navedenim rezultatom otišlo se i na odmor.

Međutim, nastavak meča je doneo neočekivani ishod. 

Na isteku punog sata igre. lopta je stigla do Miljana Vukadinovića koji upućuje oštar centaršut sa desne strane, a na drugoj stativi iskusni Đorđe Šušnjar loptu sprovodi iza leđa Marka Kneževića.

 

 

Svega tri minuta kasnije usledio je potpuni šok za domaće ljubitelje fudbala. Izgubili su fudbaleri GFK Dubočice loptu na svojoj polovini, usledila je brza razmena pasova gostiju i rutinska egzekucija Miljana Vukadinovića koji je psotavio konačni rezultat ovog meča.

 

 

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

GFK Dubočica (Leskovac) - Mladost GAT (Novi Sad) 1:2 (1:0)

Strelci:S. Đurić u 21. minutu za GFK Dubočicu; Đ. Šušnjar u 60. i M. Vukadinović u 63. minutu za Mladost GAT

Stadion: Gradski stadion "Dubočica", Leskovac

Sudija: Ljubiša Borisavljević

GFK Dubočica (Leskovac): Knežević, Jović, Đokić, Račić (Milinković), Tolić (Milić), Đurić (L. Stojanović), Jovančić, Mladenović, Belić, Ilić, Tasić (I. Stojanović).

Mladost GAT (Novi Sad): Živković, Vukadinović (Babić), Jokić (Bjeloš), Đuričin, Kokanović (Abadžija), Tanasin, Šušnjar, Vidović, Bugarin, Popović (Mitošević), Dubačkić.

Novim rezutatskim neuspehom Leskovčani su doveli u pitanje i plasman u plej-of fazu takmičenja, a priliku za popravni imaće naredne nedelje kada će gostovati OFK Vršcu.

Sa druge strane ekipa Mladosti GAT se prvi puta nakon 27. avgusta prethodne godine, barem na 24 časa našla van zone ispadanja. Popularni "gatovci" priliku za nastavak uspešne serije imeće narednog vikenda kada će na "GAT Areni" gradskog rivala RFK Novi Sad 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading