NJEGOVIM DOLASKOM POTVRĐENE SU NAJVIŠE AMBICIJE: Sastav Kulpina dobija ozbiljno pojačanje u veznom redu!

Autor:

Sport

15.12.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grujić takođe želi da se bori za sam vrh tabele.

NJEGOVIM DOLASKOM POTVRĐENE SU NAJVIŠE AMBICIJE: Sastav Kulpina dobija ozbiljno pojačanje u veznom redu!

Foto: Privatna arhiva Strahinje Grujića

Prošlogodišnji osvajač Opštinske lige Bačka Palanka u visokom ritmu nastavio je sa igrama i u višem rangu, što je dovelo do odlično plasmana u okviru PFL-a Sombor.

Republika

Fudbaleri Kulpina zabeležili su 11 trijumfa, uz po dva remija i poraza, što je dovoljno za 35 osvojenih bodova, jedan manje u odnosu na jesenjeg prvaka, ekipu Budućnosti iz Paraga. Prva četiri tima na tabeli nalaze se u razmaku od samo četiri boda, što znači da će se na proleće voditi velika bitka za mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

Svi "kiksevi" Kulpina zabeležni su na gostovanjima, dok je ekipa pred svojim navijačima na maksimalnom učinku, nakon ovog podatka, može se uvideti da će trenutno drugoplasirani tim na tabeli biti u velikoj prednosti na proleće, jer dočekuje rivale sa kojima tokom prvog dela nije uspeo da izađe na kraj.

Uprava kluba je krenula sa jačanjem igračkog kadra, prvi novajlija u redovima jesenjeg vicešampiona je Strahinja Grujić (30). Grujić je prethodne tri godine branio boje Proletera iz Ravnog Sela, ekipe koja se takmiči u okviru PFL-a Subotica, i koja se uglavnom nalazi u samom vrhu tabele.

Grujić je jedan od boljih zadnjih veznih igrača u ligi, dolaskom u Kulpin pokazao je da je spreman da se bori za najviši plasman, na šta je i navikao u Ravnom Selu u poslednjih par sezona, međutim Proleter se sada nalazi na sredini tabele, što je možda i dovelo do njegove odluke o promeni sredine.

Prvi novajlija u redovima Kulpina je u karijeri pored Proletera, bio i član Tatre, Krila Krajine, Srbobrana, Mladosti iz Bačkog Petrovca, Novog Sada i Hajduka iz Kule.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading