SLOBODAN MILOŠEVIĆ KAO DILER DROGE: Serija "KOŽA" stiže na male ekrane, OVO SU DETALJI!

Autor:

Zabava

11.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle izuzetnog uspeha serija „Meso" i „Kosti", pred nama je završni deo čuvene "Banjalučke trilogije" Nikole Pejakovića Kolje.

SLOBODAN MILOŠEVIĆ KAO DILER DROGE: Serija "KOŽA" stiže na male ekrane, OVO SU DETALJI!

Foto: Produkcija Bosonoga

Nikola Pejaković Kolja u seriji "Koža"

Dugo očekivani kraj "Banjalučke trilogije" Nikole Pejakovića Kolje stiže na male ekrane. Ova desetodelna saga emituje se od 20. januara premijerno subotom i nedeljom u 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Seriju je režirao Saša Hajduković, a scenarista je Nikola Kolja Pejaković koji kaže da je "Koža" njegova najličnija priča do sada.

Republika

Foto: Produkcija Bosonoga

 

Serija prati Slobodana Miloševića, muzičara, bivšeg narkomana i dilera droge koji, nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog šverca dvadeset kilograma kokaina u Holandiju, biva pušten na slobodu iz zatvora u Hagu.

U povratku preko Beograda u rodnu Banjaluku, u Slobodanu oživljavaju sećanja na njegov pređašnji život - vreme studiranja na muzičkoj akademiji u Hagu, rat u bivšoj Jugoslaviji u kojem mu ginu roditelji, period života u Beogradu devedesetih godina prošlog veka obeležen likovima iz kriminalnog i narkomanskog miljea.

Slobodan pokušava da pronađe svoje mesto u društvu i sistemu u kojem vladaju nova, njemu nepoznata pravila. U isto vreme suočava se sa ljudima i događajima iz prošlosti koji ga stavljaju pred dilemu da li se do pročišćenja stiže putem osvete i isterivanja vlastite pravde ili putem oprosta i isceljenja duše.

Republika

Foto: Produkcija Bosonoga

Uloge tumače Nikola Pejaković, Aleksandar Jovanović, Nebojša Dugalić, Sanja Vejnović, Vesna Trivalić, Slobodan Ninković, Aleksandar Stojković, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković, Jovo Maksić, Jovana Gavrilović, Milica Janevski, Vladimir Đorđević, Marko Todorović, Boris Isaković, Amar Ćorović, Marko Gvero, Miljka Brđanin, Slobodan Perišić, Ljubiša Savanović, Mirjana Đurđević, Vahid Džanković, Aleksandar Đurica, Željko Erkić, Boris Šavija, Branko Vidaković, Vuk Kostić i drugi.

Seriju "Koža" je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Bosonoga" iz Banjaluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading