KOINCIDENCIJA ILI SUDBINSKA RELACIJA?! Datum rođenja i SMRTI Dragana Nikolića otkrivaju ŠOKANTNU ISTINU! Ovo se KRILO GODINAMA (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Nikolić i Sloba Milošević se rodili i umrli da isti dan.

KOINCIDENCIJA ILI SUDBINSKA RELACIJA?! Datum rođenja i SMRTI Dragana Nikolića otkrivaju ŠOKANTNU ISTINU! Ovo se KRILO GODINAMA (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Nikolić, dramski umetnik koji je preminuo jedan 11. marta 2016. Međutim, malo je poznato da je sa ovog sveta otišao na desetogodišnjicu smrti Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i SFRJ, što je neverovatna slučajnost.

Ovaj podatak ne bi bio posebno zanimljiv da se njih dvojica nisu i rodili na isti dan. Datum rođenja Dragana Nikolića je 20. avgusta 1943, a Slobodana Miloševića 20. avgust 1941. godine. 

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Slobodan Milošević

 

Iako je razlika među njima bila dve godine, obojica su bili vodeći u profesijama kojima su se bavili, nikada se nisu sreli.

– Ono što je zanimljivo u vezi s mojim rođendanom, taj 20. avgust bio je rođendan i predsednika Slobodana Miloševića, jedino što je on bio dve godine stariji. U vreme kada je to bilo i opasno reći, kada je bio na vlasti, zvali su me novinari koji su znali da smo rođeni istog dana. Zvali su me i pitali šta bih poručio predsedniku za rođendan. Rekao sam da mu želim ono što i sebi, puno zdravlja i da što pre ode u penziju. I nije me poslušao, a ko zna šta bi bilo da jeste. To su objavili, ali mi nije falila dlaka s glave – rekao je svojevremeno Dragan Nikolić u jednom intervjuu za subotičku televiziju K23.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading