NAPADNUTA TANJA BOŠKOVIĆ: Usred bela dana GLUMICA doživela UŽAS, POVREDIO MI JE SRCE!

Autor:

Zabava

18.05.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Napadnuta Tanja Bošković!

NAPADNUTA TANJA BOŠKOVIĆ: Usred bela dana GLUMICA doživela UŽAS, POVREDIO MI JE SRCE!

Foto: Među nama/printscreen

Tanja Bošković  je na jednoj televiziji nedavno govorila o ovom svom uspehu i bogatoj karijeri, ali i o neprijatnosti koju je doživela usred bela dana u našoj prestonici, a što nikada neće moći da zaboravi.

- Išla sam ulicom, vraćala sam se iz pozorišta. Prišao mi je neko, mlad. Strgao mi je sa vrata lanac sa Svetom Petkom. Stala sam, zaprepastila se i rastužila - pričala je Tanja Bošković, pa dodala:

- Mora biti da ga je naterala velika muka na to. Taj čovek me suštinski nije dodirnuo. On je to tako uradio, nije me ni povredio. Samo mi je povredio dušu. To mi je žao. To je Beograd. Beograd u kom 69 godina idem u svako doba dana i noći sama, nemam nikakav problem i nemam ništa što može da mi se ukrade osim mene same. Ovo mi je bilo strašno. Osim sentimentalne vrednosti taj lančić nema nikakvu materijalnu, zanemarljiva je. Povredio mi je srce. Molim tog koji mi je oteo lančić da ode u Atelje 212. Neka u nekoj koverti spusti to kao poštu za mene. Biću zahvalna na tome i svima pričati. To je uspomena koju sam dobila od sestre i kume - zaključila je naša glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading