LIDIJA VUKIĆEVIĆ "PRETUČENA"! Koleginica je ščepala glumicu za kosu i NALUPALA JOJ ŠAMARE!

Autor:

Zabava

18.05.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićevič je u seriji dobila batine, što je izazvalo masovne reakcije!

LIDIJA VUKIĆEVIĆ "PRETUČENA"! Koleginica je ščepala glumicu za kosu i NALUPALA JOJ ŠAMARE!

Foto: Instagram.com

Lidija Vukićević je poznata glumica, koja godinama pleni pažnjom, a u jednom intervjuu je otkrila da nije samo lepa, nego i pametna.

"Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem. Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela", rekla je glumica za "Alo", pa otkrila da je često ulazila u sukobe sa rediteljima.

"Bila sam dosta buntovna i često kažnjavana. Ulazila sam u sukobe sa rediteljima kada god bi postojao neki uslov za ulogu", rekla je Lidija.

Lidija Vukićević, koja u seriji "Igra sudbine" tumači lik ministarke Milevice, u jednoj epizodi je dobila batine od Pančete, ali naravno u pitanju je samo gluma. Pančeta je ščepala za kosu i udarila nekoliko šamara.

Ipak, reč je samo o sceni koja je privukla veliku pažnju gledalaca i obožavaoca popularne serije, a evo kako je to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading