TELO ZA KOJE SE SUMNJA DA JE MATEJ PERIŠ PRONAĐENO 8 KILOMETARA OD MESTA GDE JE NESTAO: Obavlja se identifikacija, otac dolazi u Beograd

Autor: Republika

Hronika

18.05.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo mladića jutros su našli mornari na levoj strani Dunava.

TELO ZA KOJE SE SUMNJA DA JE MATEJ PERIŠ PRONAĐENO 8 KILOMETARA OD MESTA GDE JE NESTAO: Obavlja se identifikacija, otac dolazi u Beograd

Foto: Google maps, Facebook

Mateji Perišu (28) trag se izgubio u noći, između 30. i 31.decembra prošle godine, kod Beton hale što je osam kilomeatara dalje od mesta gde je nađeno telo za koga se sumnja da je mladi Splićanin.

- Tužilac je naredio da se obavi obdukcija tela muškarca nađenog jutros oko 9 sati u Dunavu. Nakon toga uporediće se njegov DNK sa onim koji je uzet od Nenada Periša Matejevog oca-kaže naš sagovornik.

Telo mladića jutros su našli mornari na levoj strani Dunava.

- Čuo sam se jutros sa policijom. Na osnovu garderobe mogu reći da je to moj Matej. Uradiće se DNK-a analiza. Ja cu doci u Beograd- rekao je za "Telegraf.rs" Nenad Periš, otac nestalog mladića.

Republika

Foto: E-Stock

Matejev otac Nenad Periš

Podsećanja radi, policija je obavila razgovor sa drugovima nestalog Periša. Oni su rekli da je mladić platio piće i nestao. Mislili su da se zapričao sa nekim.

Matej Periš živ je viđen 8 kilometara dalje od mesta gde je jutros isplivalo telo.

Ovo  je detaljan hronološki redosled Matejevog kretanja u noći između 30. i 31. decembra prošle godine.

1.43Matej kreće iz Beton Hale, nakon čega se kreće ka Karađorđevoj ulici, a dalje ka Brankovom mostu.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Matej Periš trči Karađorđevom ulicom nakon izlaska iz Gotika

1.44 - Većinu vremena Matej trči i nema interakciju sa drugim licima osim kada pokušava da uđe u taksi. U ovom trenutku smo utvrdili da je u pitanju Matej.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Trenutak kada Matej zaustavlja taksistu

1.46 - Jedina utvrđena interakcija sa bilo kim na celokupnoj trasi kretanja jeste sa taksistom koga Matej zaustavlja na uglu Karađorđeve i Crnogorske, a koji ga odbija jer je imao zakazanu vožnju, taksista je identifikovan.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Matej se kreće ka uglu Travničke i braće Krsmanović

1.47 - Matej iz Karađorđeve ulice skreće u Travničku ulicu, ka uglu Travničke i braće Krsmanović. U ovoj ulici će biti više kadrova iz različitih uglova.

1.48 - Na uglu Ulice Braće Krsmanović se pojavljuje silueta na uglu ulice koja je teža za uočavanje.

1.50 - Matej je uočen kako se kreće ka restoranu „Sava nova” na Promenadi gde preskače ogradu i hodom obilazi oko samog restorana.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube,MUP

Matej uočen kod restorana Savanova

1.51 - Matej se kreće oko restorana "Savanova", oko žive ograde i nastavlja kretanje ka šetalištu i dolazi do reke Save.

1.52 - Zbog udaljenosti i lošijeg položaja nije zabeleženo da li je Matej preskočio ogradu na doku i ušao u vodu, kao ni šta se dalje dešava na pomenutom snimku. Pregledani su svi ostali snimci kamera u okolini gde se ne uočava Matejev povratak ili bilo kakvo dalje kretanje.

2.03 - Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica indikativno je bilo kretanje jednog „objekta” u reci Savi. Vreme i trasa kretanja ovog „objekta” poklapaju se sa kretanjem Matejevog telefona.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Objekat u reci za koji se pretpostavlja da je Matej

2.05 - Na snimcima se vidi kadar ka ušću reke Save u Dunav i vidi se objekat koji se kreće niz reku. Vreme i mesto kretanja objekta poklapaju se sa kretanjem Matejevog telefona.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading