POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE MIRE BANJAC: Evo šta se dešava sa dramskom umetnicom, SIN JOJ POMAŽE!

Autor:

Zabava

20.05.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešava sa Mirom Banjac!

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE MIRE BANJAC: Evo šta se dešava sa dramskom umetnicom, SIN JOJ POMAŽE!

Foto: ATA Images

Mira Banjac istaknuta dramska umetnica živi u mirnom kraju Novog Sada živi sa sinom, teško se kreće sa svoje 93. godine, te da je sin zamenjuje u svemu, ali komšije ipak ushićeno govore da se uvek hvale i ponose ko im je u susedstvu.

Otkriveno je da je imala težak život u mladosti, ali da je uvek bila borac, te svi željni iščekuju da je vide u "Igri sudbine" gde će imati posebne role.

- Iako će ove godine napuniti 93 godine, Mira Banjac ima energiju deteta. Uvek kada je vidite, koliko god da se teško kreće, njene oči igraju od radosti. Ona je kao nestašno dete, čujem kada joj sin govori da se smiri jer bi da uradi neke stvari koje fizički nije u stanju. Uvek je fina, javi se i popriča sa nama iako nismo njen nivo - kaže komšinica Ljilja.

U prodavnici u komšiluku kažu da joj sin uglavnom kupuje namirnice ili žena koja im ponekad pomaže oko sređivanja kuće, a da će nju teško eko videtu u prodavnici.

- Retko Mira svrati, nikada sama. Zato napravi spisak sinu, dolazi nekada i žena koja im pomaže u kući. Znam tačno kada se za nju kupuje, ona obavezno tražiti cigarete i voće. I kada su joj doktori savetovali da prestane da puši, rekla je da neće - kroz osmeh prodavačica prepričava priču koju je čula od komšija.

Republika

Foto: ATA Images

Mira Banjac

 

Gospodin u prolazu, kaže da se seća Mire još iz mladosti.

- Ona je imala težak život, ali o tome nikada ne priča. Uvek je puna optimizma i nasmejana. Čujemo i kada uči tekst za snimanja. Jedva čekamo da je vidimo u “Igri sudbine”, čuli smo da će uskoro da snimi svoje role. I kao mlada je bila sposobna, svuda je stizala, mnogo je radila - kaže Dragan, piše Blic.

Susedi kažu da Miri često žene kupuju cveće i daruju je na ulici zbog svega što je učinila za kulturu, a da im se ona ljubazno zahvali, skromno i sa puno ljubavi.

Republika

Foto: ATA Images

Mira Banjac

 

Podsetimo, Mirjana T. Banjac, poznatija kao Mira Banjac je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica. Rođena je 4. novembra 1929. godine u Erdeviku. Danas sa sinom Branimirom Branom Jovanovićem živi u Novom Sadu.

Do sada je ostvarila više od 160 uloga u televizijskim filmovima i serijama, dugometražnim i kratkim filmovima. Mnogi je pamte kao Mariju iz istoimene serije ili Danicu Čvorović iz filma „Balkanski špijun“, dok je mlađim generacijama ostala u sećanju kao Ružica Sinđelić iz serije „Vratiće se rode“. Mira Banjac je jedna od naših najnagrađivanijih glumica.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

20.05.2022 15:48

Ziva i zdrava nam bila

Odgovori 15 1