ŽENE U KAFANI SU KAO ŠLAG NA TORTI! Nataša Ninković otkriva detalje sa snimanja kultne serije! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok god imamo humora, inspiracije i izvrsne glumce možemo očekivati nastavke serije "Složna braća", kaže Nele Karajlić

ŽENE U KAFANI SU KAO ŠLAG NA TORTI! Nataša Ninković otkriva detalje sa snimanja kultne serije! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Druga sezone popularne serije "Složna braća - Next Đeneration", modernog nastavka kultne komedije iz devedesetih, snima se u studiju u Šimanovcima, a ekipa Srpskog telegrafa proverila je kakva je atmosfera na setu i uverila se da su u kafani Složna braća i dalje svi pošteni globalno!

U najpoznatijoj birtiji na Balkanu Srbi, Hrvati i Bošnjaci zajedno stvaraju priče o mentalitetu ljudi sa ovog podneblja, takozvanom pupku sveta. Baš tu dočekala nas je ekipa serije na čelu sa Neletom Karajlićem, koji nam je s vrata rekao da su priče i karakteri napravljeni tako da se glumci tokom snimanja smeju sami sebi.

I dok Srbi, Hrvati i Bošnjaci pokušavaju da sklope mutne poslove, upadaju u razne zgode i nezgode, šifra i dalje ostaje deset upola s lukom, ali ovog puta pored nje, tu su i neke nove koje junaci treba da dešifruju. 

Dok vredno rade u studiju, Nataša Ninković i Ljubišu Savanović koji igraju hrvatski dvojac, Vikicu i Dinka, sigurni su da će ova sezona biti još bolja od prethodne jer su sada uigran tim. Uglas naglašavaju da se ludo zabavljaju na snimanjima iako rade po velikim vrućinama.

- Moja Vikica je vrlo zanimljiv karakter i pošteno uživam u njoj - kaže Ninkovićeva, koja je za ovu ulogu dobila i nominaciju za najbolju glavnu glumicu u komediji na Sarajevskom filmskom festivalu. 

Ona dodaje da joj je ta nominacija veoma draga zato što je publika prepoznaje uglavnom na televiziji po dramskim ulogama.

- Ovo mi je prva uloga u komediji, velika uloga i to mi je drago. Ali ne mogu da je odvajam od mojih kolega. Ovaj uspeh je zajednički. Najvažnije je da smo dobar tim, a onaj koji pobeđuje ne treba menjati - istakla je glumica.

Poznato je da Srbi najvažnije poslove sklapaju, a gde drugde nego u kafani, ali i da u njoj najčešće sede muškarci. Dok Marko Gvero, koji tumači Kemicu, smatra da ženama nije mesto za kafanskim stolom, Nataša je suprotnog mišljenja. 

- Žene u kafani dođu kao šlag na tortu. One su neophodan začin da bi to bilo to - brzo dodaje Ninkovićeva.

Njen partner u seriji, Ljubiša Savanović kaže da sa velikom radošću radi na nastavku "Složne braće", kao i da je saradnja sa srpskom glumicom za poželeti. 

- Ovo mi je prva saradnja sa Natašom. Ona je divna i mnogo stvari sam naučio od nje, prvenstveno o svom poslu. Svi naši likovi upadaju u more situacija koje nisu sposobni da reše, taj nesklad između njihovih želja i mogućnosti koji je izvor komike i to okruženje u kom se nalazimo posebno su zanimljivi - rekao je Savanović.  

Prvi put plavuša

Zbog uloge Vikice u seriji Ninkovićeva je promenila boju svoje kose i postala plavuša. Ipak glumica kaže da je to samo perika, ali da na vrućinama ume da bude nezgodno pod teškom šminkom.

- Najteže mi padaju vrućine i perika na 42 stepena kolika je temperatura u studiju, ali se snalazim - dodaje Nataša.

U novoj sezoni 150 novih likova

Serija "Složna braća" u trećoj sezoni dobiće čak 150 novih likova. Poredeći je sa poznatom serijom "Alo, alo", scenarista serije Nele Karajlić kaže da je ovo komplikovanija struktura od ove francuske serije.

- Dok god imamo humora, inspiracije i izvrsne glumce možemo očekivati nastavke. To je galerija likova koja vuče na novu generaciju, najviše volim da u svojim serijama promovišem nove junake uz malo naučne fantastike - kaže Karajlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading