Siniša Pavić PREDVIDEO SUDBINU svojih junaka: Mikser povredio glavu, Bisenija ZATRUDNELA

Autor:

Zabava

22.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava 16 godina od smrti glumca Milenka Zablaćanskog, koji se proslavio ulogom Miksera u Pavićevoj seriji "Porodično blago".

Siniša Pavić PREDVIDEO SUDBINU svojih junaka: Mikser povredio glavu, Bisenija ZATRUDNELA

Foto: youtube.com/RTS

Serija "Porodično blago" Siniše Pavića obeležila je kasne devedesete u Srbiji i pričom o porodici Gavrilović osvojila srca publike. 

Glumačku ekipu činili su Miša Janketić, Svetlana Ceca Bojković, Vesna Trivalić, Milenko Zablaćanski, Nebojša Glogovac, Mina Lazarević i mnoga druga velika imena. Među njima našla su se i dvojica do tada nepoznatih glumaca Bogoljub Mitić i Predrag Smiljković, koji su stekli ogromnu popularnost ulogama Đoše i Tike Špica. Upravo njihova životna priča zainteresovala je Sinišu Pavića da napravi seriju "Porodično blago".

Republika

Foto: youtube.com/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

 

Naime, Tika i Đoša su u stvarnom životu iskopali zlatni ćup, što je kasnije prikazano i u seriji. Međutim, prema rečima Predraga Smiljkovića, mnogi glumci u Pavićevoj seriji doživeli su sudbinu svojih junaka.

Milenko Zablaćanski je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Tom prilikom je zadobio udarac u glavu, baš kao i njegov Mikser, koji je nosio zavoj. Ipak, Siniša je predvideo i lepe stvari, pa je Vesna Trivalić ubrzo posle serije zatrudnela, a njena Bisenija je to toliko želela. Meni je rekao da ću imati 30.000 evra da napravim kuću i sve je pogodio, u cent! Mnogi su mu govorili da mi napiše ulogu mladoženje, ali za sada me taj reflektor nije obasjao - rekao je svojevremeno Smiljković za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

 

Danas se navršava 16 godina od smrti glumca Milenka Zablaćanskog, koji je 5. januara 2008. doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću na putu Užice-Zlatibor. Poslednje dane proveo je u komi, a životnu bitku izgubio je 22. januara. Udarac u glavu, baš kao što je i njegov junak Mikser zadobio u seriji, koštao ga je života.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading