OVO JE PRIČA ŽIVOTA MOGA: Nikola Pejaković otkrio detalje o seriji "Koža", pa progovorio o RODITELJIMA

Autor:

Zabava

22.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni junak, muzičar, bivši narkoman i diler droge posle višegodišnje zatvorske kazne u Hagu zbog šverca 20 kilograma kokaina, izlazi na slobodu.

OVO JE PRIČA ŽIVOTA MOGA: Nikola Pejaković otkrio detalje o seriji "Koža", pa progovorio o RODITELJIMA

Foto: printscreen/youtube.com

U poslednjem delu banjalučke trilogije pod nazivom "Koža" scenarista i glumac Nikola Pejaković Kolja ispričao je svoju životnu priču i svima otkrio problem koji, kako kaže, nije vidljiv na prvi pogled. 

Osim što će u 10 epizoda biće zaokružena priča o Banjaluci i ljudima u tom gradu, Kolja će kroz svog junaka Slobodana Miloševića otkriti dosta toga o sebi i svom odnosu sa bliskim ljudima. Prema rečima reditelja Saše Hajdukovića, ovo je "priča o odnosu sa roditeljima, ali i priča o životu koji si ostavio koji je stao u nekom trenutku i kome se ti onda vraćaš i misliš da je on nešto što je bio kada si ga ostavio u vremenu“.

Republika

Foto: Foto RTS

Scena iz serije "Koža"

Glavni junak, muzičar, bivši narkoman i diler droge posle višegodišnje zatvorske kazne u Hagu zbog šverca 20 kilograma kokaina, izlazi na slobodu. Vraća se u Banjaluku, ali ni grad, ni ljudi, ni on sam, više nisu kakvi su bili. Tada Slobodan Milošević kreće u potragu za sopstvenom slobodom.

Postoje neki detalji iz same priče, fabule koji odgovaraju nekim događajima iz mog života, ali je ona najintimnija po nekoj drugoj stvari, prema problemu koji se ne vidi na prvi pogled. Tu se vidi da ja i dalje, što kažu u Banjaluci, bortam tu odgovornost prema roditeljima i neku nesređenost odnosa prema njima i faulovima prema njima - rekao je Pejaković, prenosi RTS.

Poznati glumac i scenarista često je govorio o svojim porocima, a svojevremeno je  ispričao da se u želji da se odvikne od droge okrenuo veri, kao i da su se tada njegovi roditelji najviše zabrinuli.

Došao sam bio na 5 grama heroina, u nekim fazama je to zaista bilo ozbiljno. Moj otac se više zabrinuo za moje zdravlje kad sam ja počeo da odlazim u crkvu nego kad sam bio na heroinu - rekao je Kolja, pa dodao: 

- On je mojoj majci rekao: "Šta se ovo dešava, bio je baš lep narkoman i normalan mladić" - dodao je on na tribini "O borbi sa pomislima", ističući da otac nije bio svestan ozbiljnosti situacije.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading