"POČASTVOVAN SAM": Tramp oduševljen potezom dojučerašnjeg RIVALA, tek sada ga NIKO NEĆE ZAUSTAVITI ka pobedi na izborima!

Autor:

Svet

22.01.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od dva preostala kandidata Republikanaca za predsednika SAD u svim anketama vodi u odnosu na Džoa Bajdena

"POČASTVOVAN SAM": Tramp oduševljen potezom dojučerašnjeg RIVALA, tek sada ga NIKO NEĆE ZAUSTAVITI ka pobedi na izborima!

Foto: Tanjug/AP

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp zahvalio je danas guverneru Floride Ronu DeSantisu na tome što ga je podržao, rekavši da je "veoma počastvovan".

"Veoma sam počastvovan zbog toga što sam dobio njegovu podršku. Radujem se što ću, zajedno sa njim, raditi na pobedi Džoa Bajdena, koji je najgori i najkorumpiraniji predsednik u istoriji naše zemlje", rekao je DeSantis za Foks njuz.

Dodao je da je "Ron DeSanctimonious", nadimak koji je koristio za guvernera Floride, "zvanično penzionisan".

DeSantis je juče saopštio da odustaje od trke za predsedničku nominaciju Republikanske stranke, dodavši da, uprkos postojećim nesuglasicama, podržava bivšeg predsednika SAD.

"Jasno mi je da većina republikanskih birača želi da pruži Donaldu Trampu još jednu šansu. Iako sam imao nesuglasice sa njim za vreme pandemije korona virusa zbog njegovog uzdizanja Entonija Faučija, Tramp je superiorniji od aktuelnog predsednika Džoa Bajdena. To je jasno", rekao je DeSantis u video-obraćanju na društvenoj mreži X.

U trci za predsedničku nominaciju republikanaca, pored Trampa, ostala je bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli.

Donald Tramp, iako nije još izborio predsedničku nominaciju za generalne izbore u SAD u drugoj nedelji novembra, u svim anketama ima pristojnu prednost u odnosu na Bajdena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading