''NISU ME TUKLI JER SAM INVALID!'' Nikola Pejaković Kolja u svojoj životnoj ispovesti progovorio o detinjstvu i TRAUMAMA!

Autor:

Zabava

07.06.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikola Pejaković iskreno o životu sa hendikepom.

''NISU ME TUKLI JER SAM INVALID!'' Nikola Pejaković Kolja u svojoj životnoj ispovesti progovorio o detinjstvu i TRAUMAMA!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Nikola Pejaković Kolja bio je gost u jednoj emisiji gde je govorio o svom detinjstvu i svemu što je preživljavao, kao i da je za razliku od drugih dobijao manje batina jer su ga deca sažaljevala.

- Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih, jer mi se menja stav prema roditeljima, a pogotovo kada im se bliži kraj. U tom odrastanju je bilo puno ljubavi s njihove strane. Tokom odrastanja bilo je raznih stvari druge vrste. Rođen sam sa četiri prsta na levoj ruci, zapravo sam invalid, ta ruka mi je manja i uža. Tako da sam imao ekstra ljubav. Recimo i u tuči, vršnjaci nisu hteli da me izvade iz cipela jer im bilo žao. Te prednosti sam koristio - rekao je Pejaković, pa istakao da je roditeljima najzahvalniji:

Foto: printscreen/youtube.com

Nikola Pejaković Kolja o detinjstvu

- Ne znam ko je tačno za to zaslužan, ali recimo taj hendikep nisam toliko osetio. Nemam traume od toga. To sam rano rešio kao svoju prednost, a ne manu. Taj pristup njihov je bio kao da sam normalan, možda je to odradilo posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading