UDAJE SE EMINA JAHOVIĆ! Pevačica ludo zaljubljena u turskog MILIONERA kom će izgovoriti sudbonosno ''DA''!

Autor:

Zabava

07.06.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović staće na ludi kamen po drugi put.

UDAJE SE EMINA JAHOVIĆ! Pevačica ludo zaljubljena u turskog MILIONERA kom će izgovoriti sudbonosno ''DA''!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović je u vezi sa 14 godina starijim turskim milionerom Kurtom Danijelom Santejom, sa kojim planira svadbu, prenosi Informer.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović srećno zaljubljena

Kako se navodi, Emina je sa njim bila u Srbiji ove nedelje gde ga je upoznala sa svojom porodicom. Inače, Emina sa turskim pevačem Mustafom Sandalom ima dva sina i Kurt iz prvog braka ima takođe dva sina.

- Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta - priča izvor blizak paru za pomenute medije i dodaje:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović u vezi sa turskim milionerom

- Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno - kaže izvor i dodaje da su im se i deca upoznala:

Foto: ATA Images

Emina Jahović dečka upoznala sa porodicom

- Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup.

- Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading