UŠIKANA! Pevačica se napila ko majka: Severina mešala viski i vino, pa se bacakala po bini!

Autor:

Zabava

06.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićka otresla litar s litar pred nastup, jedva otpevala dva refrena, pa puštala publiku da to uradi umesto nje.

UŠIKANA! Pevačica se napila ko majka: Severina mešala viski i vino, pa se bacakala po bini!

Foto: ATA Images

Pevačica Severina Vučković održala je prekjuče koncert u Sloveniji, u Žirovnici, a pre nastupa je u bekstejdžu prvo pila vino, a onda tražila da joj donesu i viski, pa se, tako pod gasom, bacakala po bini!

Kako smo saznali, ona je organizatorima nekoliko dana pre koncerta tražila da joj se u bekstejdž donesu belo vino, viski, voda i voće, pa je čak i muzičare-saradnike terala da cirkaju pre nastupa iako su joj uredno govorili da ne žele zbog svirke.

- Severina je raspoložena stigla u Žirovnicu i odmah po dolasku otvorila flašu i počela da nazdravlja. Pričala je da joj se nešto lepo desilo, da će o tome tek da obavesti bliske ljude i da je to povod za slavlje. Popila je maltene celu flašu vina dok nastup nije počeo, pa se nalila vodom. Na bini je skakala i šutirala u vazduh, pa je pustila da publika peva umesto nje maltene svaki refren i neprestano se smejala - priča sagovornik koji je bio na licu mesta i dodaje da Severina ranije nije tražila alkohol pre tezge, već samo po odrađenom nastupu:

Foto: instagram.com/printscreen

Severina je pila vino sve do izlaska na binu

- Ona voli da popije, ali obično pred koncert ništa ne uzima jer piće utiče na glasne žice. Zato su se saradnici začudili što pije pre početka koncerta. Videlo se da ništa ne može da otpeva, pa je zato puštala publiku da odradi posao, a mahom su na nastupu bili klinci puni energije, pa su horski pevali.


Inače, Severinina sestra Marijana Vučković, koju je Splićanka napala u stanu tokom svađe, zadavši joj nekoliko povreda, ranije je za Republiku otkrila da je pevačica zavisnik, te da ima i narkomanske krize.

Foto: instagram.com/printscreen

Severina je pila vino sve do izlaska na binu

- Ona je narkomanski zavisnik, to treba da znate. Treba joj psihološka podrška i treba da ide na lečenje od narkotika. Ako je moguće sve to sada zaustaviti, to joj poručujem i želim. Evo spremna sam da ona mene tuži ako hoće. Ona je nesrećna u svim tim milionima. Moraće preko krvi da dokaže da ne uzima narkotike, a ja ću na sudu da iznesem sve što znam. Napad na mene neće biti zaboravljen, dokazaću javnosti ko je zaista Severina Vučković, a kakvom se u javnosti predstavlja - objasnila nam je tada pevačicina sestra.

Foto: printscreen/facebook

Severinina sestra Marijana Vučković

 

Lagala da peva sa Springstinom, a bila u parteru, kao fan

Severina inače redovno izbegava suđenja u Zagrebu, gde je i nedavno imala dva zakazana ročišta u postupcima koje vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a odsustvo je poslednji put pravdala navodnim neodložnim službenim putem, odnosno gostovanjem na koncertu Brusa Springstina u Rimu, kom je zapravo prisustvovala kao fan. Da stvar bude još gora, njen sin Aleksandar redovno ispašta upravo zbog njenih hirova i zbog istih izostaje iz škole. Njen menadžment sa Tomislavom Petrovićem na čelu sastavio je izvinjenje u kom su tvrdili da je Severina pozvana na koncert kao gošća i da joj je taj poziv navodno stigao od PR službe muzičke zvezde. Ipak, fotografije s pomenutog koncerta jasno govore o tome da je pevačica uživala u njegovoj svirci iz partera, gde se nalazila s ostalom publikom koja obožava Springstinovu muziku.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading