MUSTAFA PRAVI EMINI PAKAO OD ŽIVOTA! Ucenjuje je preko sinova, hoće da joj ih ODUZME!

Autor:

Zabava

12.05.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Sandal se sveti Emini Jahović.

MUSTAFA PRAVI EMINI PAKAO OD ŽIVOTA! Ucenjuje je preko sinova, hoće da joj ih ODUZME!

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić

Emina Jahović u emotivnoj je vezi sa bogatim biznismenom, milionerom Kurtom Danijelom Santejom koji je takođe razveden i ima dvoje dece. Međutim, njenom bivšem suprugu pevaču Mustafi Sandalu se to nimali ne dopada iako se i sam oženio.

- Mustafi je bolje da ćuti jer ne plaća ni osnovnu alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, ali očito je zavist jača od savesti - počinje izvor i dodaje:

Foto: ST/D. KADIĆ

Emina Jahović ima problem sa Mustafom

- Čim je saznao da je Kurt upoznao i njegove sinove, počeo je da pravi haos! Pozvao je Eminu i rekao joj da ne želi da vidi tog tipa ni blizu svoje dece inače će je prijaviti socijalnim radnicima. Hoće navodno da uzme sinove sebi, a ni ovako se nije pretrgao od brige. Samo se bavi novom ženom koja očito i kupuje tome da on ne daje pare Emini. Što se tiče Eminine veze, ne žulja njega to zbog ljubomore, nego se hvata za slamku da joj sve presedne jer njih dvoje nisu u dobrim odnosima već duže vreme. Znate i sami da se Emina javno žalila na njega, kao i da je objasnila da mu je dala i previše vremena, ali kako nije ispunjavao svoje zakonske obaveze prema deci, rešila je da sve probleme reši sudskim putem. Ovo što Mustafa sada radi klasična je osveta i zloba, međutim, Emina se ne peca na to i ne dotiču je njegove pretnje i ucene. Sa Kurom se oseća voljeno i zbrinuto, a to je ono što svakoj ženi treba - zaključuje izvor, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading