PEVAČICA NOVO LICE PLATILA 15.000 EVRA: Viki Miljković odlazi na remont u Istanbul!

Autor:

Zabava

12.05.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljkovićka kompletan fejslifting, sa zatezanjem vrata i uklanjanjem podbratka, radi kod najboljih turskih plastičara. Folkerka je skoro ubrizgavala botoks, ali sada ide pod nož da dobije trajniji efekat.

PEVAČICA NOVO LICE PLATILA 15.000 EVRA: Viki Miljković odlazi na remont u Istanbul!

Foto: Republika.rs

Folk pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" Violeta Viki Miljković već neko vreme živi na relaciji Beograd-Istanbul jer je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom u Turskoj pokrenula biznis, a sada je rešila da boravak tamo iskoristi i da ode kod najboljih plastičara.

Foto: republika.rs

Viki Miljković želi da se reši podbratka i zategne vrat

Kako Republika saznaje, folkerka je odnedavno počela učestalije da posećuje salone lepote, ali pošto nije zadovoljna kratkoročnim efektima raznih tretmana, počela je da traži neko trajnije rešenje. Ona se dugo sprema da ode na totalni remont lica, a za to je spremna da iskešira 15.000 evra kod najboljih turskih stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije.

- Dok je sa Tašketom sređivala ugovore za firmu koju su otvorili u Istanbulu, Viki je u međuvremenu išla i na konsultacije za zatezanje kože vrata i fejslifting kod najboljeg tamošnjeg hirurga. Ona se dosta dvoumila oko toga kada je pravo vreme za takav poduhvat, a u Srbiji nije smela da se usudi na ovu zahtevnu intervenciju iako bi možda prošla jeftinije. Ovamo će je sve koštati oko 15.000 evra, ali Turska je najbolja za te stvari! Poznata je po tome što slavne ličnosti iz celog sveta dolaze da srede izgled kod njihovih čuvenih plastičnih hirurga, koji čine čuda. To je ohrabrilo i Viki da ode pod nož, a uopšte ne žali ni para ako će posle toga da bude skroz zadovoljna kad se pogleda u ogledalo - otkriva za Republiku izvor blizak poznatoj pevačici i navodi još detalja:

- Ona je skoro radila botoks čela i lica, ali sada želi potpuno da zategne kožu i uradi kompletan fejslifting, koji podrazumeva zatezanje vrata, za koje treba izdvojiti i do 3.500 evra, kao i brade, odnosno podbratka, koji košta oko 2.500 evra. Čelo, koje je već rađeno drugim metodama, ali i podizanje obrva, izaći će je ukupno oko 5.000 evra, dok se operacija srednjeg lica kreće oko 4.000. Najverovatnije će se Miljkovićeva svim ovim tretmanima podvrći kroz mesec dana, nakon snimanja emisija "Zvezda Granda", jer joj treba vremena i za oporavak. Ožiljke može da sakrije tek posle nedelju dana. Boravak na klinici tokom intervencija ulazi u cenu, a tu su uračunate i naknadne konsultacije i pregledi.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona se do objavljivanja ove vesti nije javljala na broj poznat redakciji.

KOMPLETAN FEJSLIFTING

Republika

Foto: Republika.rs

Viki Miljković menja facu

• čelo i podizanje obrva 5.000 evra

• vertikalni lifting (operacija srednjeg lica) 4.000 evra

• zatezanje podbratka 2.500 evra

• vrat 3.500 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading