"ZVEZDA GRANDA" PROMENILA POL I LIČNI OPIS, MUŠKARCI JOJ NUDE 5.000 EVRA ZA NOĆ: Evo kako danas izgleda nakon svih OPERACIJA, na ulici se svi okreću za njom!

Autor:

Zabava

07.05.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledaoci se sećaju takmičenja u ,,Zvezdama Granda" Slobodana Katanića poznatijeg kao Barbika, a evo kako danas izgleda.

"ZVEZDA GRANDA" PROMENILA POL I LIČNI OPIS, MUŠKARCI JOJ NUDE 5.000 EVRA ZA NOĆ: Evo kako danas izgleda nakon svih OPERACIJA, na ulici se svi okreću za njom!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Kada se pre šesnaest godina Slobodan Katanić pojavio u "Zvezdama Granda" i predstavio se kao Barbika, tvrdeći da želi da bude pevačica, mnogi su mislili da je u pitanju samo osoba koja je našla način da izađe iz anonimnosti, ne sluteći da će ona sve ove godine trajati.

 U međuvremenu je ušla u proces za menjanje pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije "Grand" nije prihvatila, jer joj, kako kaže, ugovor nije odgovarao.

Foto: youtube.com/printscreen

Slobodan Katanić Barbika

 

- Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio, tvrdi Barbika i nastavlja:

- Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj..Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila, rekla je za kraj Barbika.

Pogledajte u galeriji kako danas izgleda Barbika:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Brankica

08.05.2023 01:26

izgleda užasno,,ko njoj plaća nemojte zajeb......