NOVE OPTUŽBE NA RAČUN ĐORĐA DAVIDA I NOVA AFERA MITO U ZVEZDAMA GRANDA! Tvrde da pevač uzima od očeva takmičara PARE i FLERTUJE sa devojkama!

Autor:

Zabava

27.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se oglasio povodom otpužbi na njegov račun.

NOVE OPTUŽBE NA RAČUN ĐORĐA DAVIDA I NOVA AFERA MITO U ZVEZDAMA GRANDA! Tvrde da pevač uzima od očeva takmičara PARE i FLERTUJE sa devojkama!

Foto: Republika.rs

Đorđe David

Nedavno je u javnosti odjeknula vest o navodnom uzimanju mita u ''Zvezdama Granda'', a glavni aker cele priče bila je pevačica narodne muzike Snežana Đurišić. Sada se ponovo šuška o novim navodnim malverzacijama, a na tu temu je progovorio član žirija pomenutog muzičkog takmičenja Đorđe David.

- Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo „Majstore tamo su vrata i putuj!“ - rekao je roker i dodao:

Foto: Republika.rs

Đorđe David o aferi mito u Zvezdama Granda

- Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave „Zvezde Granda“ zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak - istakao je Đorđe David u Grand Magazinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Blagoje

27.04.2023 20:46

Ja ih odavno ne gledam. Ne dozvoljavaju kandidatima da otpevaju ni celu pesmu.