PEVAČICA BILA NA IVICI SMRTI, HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI: Sandra se gušila u suzama, odmah joj propisana terapija!

Autor:

Zabava

12.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Valterović završila je u bolnici u Egiptu, saznaje Republika!

PEVAČICA BILA NA IVICI SMRTI, HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI: Sandra se gušila u suzama, odmah joj propisana terapija!

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra otišla je sa prijateljem u Egipat na odmor, a ona je doživela nezgodu zbog koje je završila u bolnici. Naime, kako Republika saznaje Sandra je završila na privatnoj klinici, jer je dobila gušenje. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Tim povodom smo pozvali Sandru kako bi nam otkrila šta se zapravo desilo. Ona nam je ispričala da je dobila alergiju na sunce, zbog čega je završila na konlizijumu da joj ustanove terapiju. 

 

- Imala sam alergiju na sunce, na to sam mnogo alergična, desi se da ima tu užasnu reakciju, odmah su mi zvali ambulantska kola, pa su nas odvezli u privatnu kliniku, dve injekcije su mi odmah dali. Konzilijum je odmah došao, na čelu sa dermatologom, da se ustanovi terapija... U međuvremenu su mi dali lekove za gušenje. Sve je trajalo oko dva sata, pa su nas tek onda pustili kada su videli da je sa mnom sve u redu, hvala bogu, na kraju sam samo legla u krevet da spavam toliko sam bila umorna - rekla je Sandra za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading