NE PRETE ZVEZDI, ALI... Imamo zacrtan cilj pred dolazak na Marakanu!

Autor:

Sport

12.05.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"S obzirom na to da nas u sredu očekuje teška utakmica polufinala Kupa protiv Čukaričkog, a onda tri dana kasnije i derbi sa Partizanom kod kuće, moramo da budemo ekonomični, pametni i da razmišljamo o svemu."

NE PRETE ZVEZDI, ALI... Imamo zacrtan cilj pred dolazak na Marakanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom (subota 18.30) da njegov tim želi da ponovi igru sa prošlog susreta dve ekipe u Beogradu (1:1).

Republika

Foto: Starsport

Radoslav Batak

 

- Pred nam je derbi utakmica protiv Zvezde, koja u ovoj sezoni nije izgubila nijednu utakmicu. Vojvodina je poslednji meč sa Zvezdom odigrala na Marakani veoma dobro i nije izgubila. To je i ovog puta naš cilj. S obzirom na to da nas u sredu očekuje teška utakmica polufinala Kupa protiv Čukaričkog, a onda tri dana kasnije i derbi sa Partizanom kod kuće, moramo da budemo ekonomični, pametni i da razmišljamo o svemu. Evropu smo obezbedili kroz ligu i hoćemo da prođemo i u finale Kupa. Naravno, u ovom trenutku je nešto veći akcenat na tom takmičenju - istakao je Batak.

Strateg Vojvodine dodaje da da njegovi izabranici mogu do pobede ali da bi bio bio zadovoljan i bodom iz ovog susreta.

- U fudbalu, kao i u životu je sve moguće, a zavisi koliko u nešto veruješ i šta pružiš. Zvezda nije poražena ove sezone i sigurno im je cilj da tako ostane do kraja. Želimo da ponovimo onu igru iz prošlog meča sa njima u Beogradu i da barem ostanemo neporaženi. To bi nam bilo važno pred utakmicu Kupa, koju igramo u sredu. Nemamo ozbiljnijih povreda. Nakon manje povrede, koju je dobio u Nišu, vratio se Milošević, a imamo još nekoliko igrača koji su roviti. Danas ćemo da napravimo poslednji presek - zaključio je Batak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading