PALA VELIKA ODLUKA: Crvena zvezda nastupa u Kaunasu na završnici Evrolige!

Autor:

Sport

12.05.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turnir se igra u istom vikendu kada je na programu i fajnal for elitnog takmičenja.

PALA VELIKA ODLUKA: Crvena zvezda nastupa u Kaunasu na završnici Evrolige!

Foto: Youtube printscreen/EUROLEAGUE BASKETBALL

Evroliga je u petak objavila imena učesnika završnog turnira u juniorskoj konkurenciji. Kao i prethodnih godina Srbija će imati dva tima na smotri najboljih mladih igrača.

 

 

Na završni turnir se plasirale četiri ekipe koje su pobedile na turnirima koji su se održavali tokom sezone. To su Barselona koja je slavila u Zadru, Huventud u Patri, Real u Minhenu i Mega u Beogradu. Specijalne pozivnice dobili su još domaćin Žalgiris, Crvena zvezda MeridianBet kao i Panatinaikos, dok će na turniru drugu godinu uzastopno biti i tim sakupljen od različitih igrača iz ekipa koje se nisu plasirale na završni turnir.

Titulu brani Mega koja je prošle sezone u Beogradu slavila u hali "Ranko Žeravica" pobedivši u finalu baš ekipu sastavljenu od različitih igrača iz raznih timova. Tada je trener te ekipe bio Vasilis Spanulis, a sada ekipu bira Finac Peteri Koponen.

Turnir se igra u Kaunasu u istom vikendu kada se igra i fajnal for.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading