KAKAV POTRES U RIMU: Ispao drugi NOSILAC - vrhunske vesti za Đokovića!

Autor:

Sport

12.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo zadržao u "večnom gradu".

KAKAV POTRES U RIMU: Ispao drugi NOSILAC - vrhunske vesti za Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Austrlaijanac Aleksej Popirin je obezbedio plasman u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je savladao Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima sa 2:1 (6:4, 4:6, 7:5).

Na taj način je Alijasim postao drugi nosilac koji je završio svoje učešće na turniru u prestonici Italije, pošto je pre njega kofere morao da spakuje i Aleks de Minor, koji je poražen od Martona Fucoviča sa 2:0 (6:3, 6:4).

Popirin je bolje započeo duel, pošto je odmah napravio brejk, ali je Kanađanin već u narednom gemu uzvratio. Nismo videli brejkove sve do same završnice prvog dela igre, kada je na 4:4 australijski teniser oduzeo servis rivalu, a zatim rutinski stigao do seta.

Veliku borbu smo videli u nastavku, brejkova nije bilo sve do desetog gema, kada je Ože-Alijasim uspeo da poravna na 1:1. Ipak, više od toga nije mogao. Gledali smo egal u trećem setu, sve do 11. gema, kada Popirin pravi brejk, koji je uspeo da potvrdi i obezbedi mesto u trećem kolu.

To je sjajna vest i za Novaka Đokovića, pošto mu je kanadski igrač bio potencijalan rival u četvrtfinalu Mastersa, tako da će srpski as imati lakši put do same završnice.

Podsetimo, Đoković svoj put u Rimu započinje danas, a rival će mu biti Argentinac Maksim Ečeveri. Ukoliko njega savlada, na putu do osmine finala mu stoji pobednik duela u kom se sastaju Sten Vavrinka i Grigor Dimitrov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading