VELEOBRT POSLE SKANDALA U INĐIJI: Bivši selektor LAŽE? predsednik RK Železničar izneo svoje viđenje situacije!

Autor:

Sport

12.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene nakon duela u polufinalu prvenstva države.

VELEOBRT POSLE SKANDALA U INĐIJI: Bivši selektor LAŽE? predsednik RK Železničar izneo svoje viđenje situacije!

Foto: Starsport

Saša Bošković

Rukometašice Železničara iz Inđije savladale su na svom terenu Bekament iz Aranđelovca, čime su stigli do izjednačenja (1:1) u polufinalnoj seriji državnog prvenstva u rukometu.

Ipak, duel u Inđiji je protekao u znaku sukoba na kraju utakmice, nakon što je Saša Bošković, trener Bekamenta, isključen. Usledio je incident, a dve strane u ovom sukobu imaju totalno drugačiju interpretaciju dgoađaja.

Bošković bivši selektor ženske rukometne selekcije, izjavio je da je bio zaključan u svlačionici, a da je zatim i fizički napadnut. Povodom ovog događaja kontaktirali smo Jovana Živanovića, predsednika RK Železničar, koji je u razgovoru za portal "Republika.rs" izneo sasvim drugačiju priču.

- Istina je da je Bošković isključen posle svađe sa sudijom Markom Boričićem. On je morao da ode na tribine kroz svlačionicu. Krenuo je, ali se vratio da traži ključ od svlačionice od svog tima. Šef obezbeđenja mu je rekao da ne može da se vrati iz hodnika na teren jer to pravila nalažu. Tada je Bošković, onako krupan i visok, uhvatio šefa obezbeđenja za trenerku i pocepao mu je. Kada su se strasti nekako smirile, obezbeđenje, sekretar kluba u ime domaćina utakmice i glavni dežurni koji sedi pored delegata su pokušali da Boškovića sprovedu na tribine. On je nasrnuo na njih u hodniku, dežurnog je gurnuo, a sekretara udario kada su stali da otključaju jednu od četiri svlačionice kroz koju je moguć prolaz iz hodnika ka tribinama - naveo je Živanović.

Foto: Printscreen/ARKUS liga

Jovan Živanović, predsednik RK Železničar

Dodao je i da je policija vrlo brzo došla i da je tom prilikom uzela izjave svih aktera incidenta.

- Šef obezbeđenja je pozvao policiju i ona je došla za tri minuta. Uzeli su izjave od svih aktera incidenta. Ovo našem rukometu ne treba.

Igrači, ali ni trener Bekamenta, nisu nijednom uputili čestike svom rivalu, tako da je sigurno da nas i u majstorici, koja je na programu u Aranđelovcu, čeka izuzetno napet duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading