VELIKI SKANDAL U SRPSKOM RUKOMETU: Bivši selektor ZAKLJUČAN, a zatim fizički NAPADNUT! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna priča stiže iz Inđije, nakon utakmice polufinala državnog prvenstva.

VELIKI SKANDAL U SRPSKOM RUKOMETU: Bivši selektor ZAKLJUČAN, a zatim fizički NAPADNUT! (VIDEO)

Foto: Starsport

Saša Bošković

Rukometašice Železničara iz Inđije savladale su na svom terenu Bekament iz Aranđelovca, čime su stigli do izjednačenja (1:1) u polufinalnoj seriji državnog prvenstva u rukometu.

Ipak, ovaj duel se neće pamtiti po dešavanjima na terenu, već onima nakon utakmice, kada je Saša Bošković, trener Bekamenta i nekadašnji selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, doživeo velike neprijatnosti.

Naime, Bošković je prvo isključen sa utakmice, ali su njegove muke tek tada zapravo krenule. Domaćin ga je prvo zaključao u hodniku, zatim se fizički obračunao sa nepoznatim licem, a na kraju je o svemu tome veoma burno pričao na konferenciji za medije, prenosi portal "Mondo".

- Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu - rekao je nekdašnji selektor Srbije Saša Bošković.

Igrači, ali ni trener Bekamenta, nisu nijednom uputili čestike svom rivalu, vidno besni posle svega što se desilo po okončanju susreta, tako da je sigurno da nas i u majstorici, koja je na programu u Aranđelovcu, čeka izuzetno napet duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading