"HVALA BOGU DA NEMAM DECU" Šok izjave naše pevačice, zbog Koste Kecmanovića ne želi da ima potomstvo!

Autor:

Zabava

06.05.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica najstrašnije osudila Kostu Kecmanovića, ubicu iz osnovne škole ,,Vladislav Ribnikar".

"HVALA BOGU DA NEMAM DECU" Šok izjave naše pevačice, zbog Koste Kecmanovića ne želi da ima potomstvo!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Pevačica Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra na TikToku objavila je video u suzama. Pevačica nije mogla da sakrije koliko je zgrožena situacijom u Srbiji, pa je podelila sa svojim pratiocima mišljenje. 

Foto: Instagram/sandrasexyvalterovic

Sandra Valterović

 

Vidno besna i neraspoložena, Sandra je prozvala roditelje, ali i decu koja su podržala masovnog maloletnog ubicu Kostu Kecmanovića, koji je u osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar" napravio masakar. 

Foto: TikTok/Printscreen, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović ubica

 

- U šoku sam, ta deca su gamad! Mala gamad! Ja ne mogu da verujem šta sam pročitala od komentara ,,Kosta kralj", druga stvar, nema šta dece da radi na TikToku, ako već imate, nek mama da svoj telefon, pa nek prati situaciju, ali nek roditelji gledaju šta im deca gledaju na TikToku. Ovde ima stvari koje su katastrofa... Da sam im mama, takvu bi šamaričinu im zavalila... Hvala bogu što nemam dete u ovom veku, ne znam šta bih rekla... Ovo je katastrofa, kako se dete vaspitava? Ne pravite decu, ako ne možete da ih vaspitavate! Postoje fina deca, da se razumemo, ja znam prva, ali ovo ostalo, ta fina deca su u manjini, moraju roditelji sa njima! - izjavila je Sandra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Каква

06.05.2023 21:51

Дебилска изјава...