''SVET RODITELJA SE SRUŠIO!'' Sanja Marinković razorena bolom i tugom nakon MASAKRA u osnovnoj školi: Živimo u strahu...

Autor:

Zabava

04.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković skrhana bolom.

''SVET RODITELJA SE SRUŠIO!'' Sanja Marinković razorena bolom i tugom nakon MASAKRA u osnovnoj školi: Živimo u strahu...

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković se oglasila nakon stravične tragedije koja je juče pogodila celu Srbiju, kada je maloletni Kosta Kecmanović iz vatrenog oružja usmrtio osmoro svojih vršnjaka i čuvara Osnovne škole ''Vladislav Ribnikar''.

- Kao majke želimo da zaštitimo svoje dete od trenutka kada saznamo da ga očekujemo, štitimo ga fizički u svom stomaku, štitimo ga od sveta od kada se rodi, kroz život ga štitimo od pogrešnih izbora i biramo za njega najbolje kako bi bio svoj, slobodan, siguran i dobar čovek -  napisala je voditeljka juče i dodala:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Oproštaj od nastradalih u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''

- Kao majke, živimo u strahu i nadamo se da će nas dete nadživeti, jer je najveći strah da ga ne izgubimo. Daju nam savete kako da se pripremimo za majčinstvo i trudnoću, a saveti kako da tugujemo, prebolimo i živimo posle gubitka deteta ne postoje. Moje duboko saučešće porodicama. Ja ovog jutra imam osećaj da se svet roditelja u Srbiji ‘srušio'.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading