SEKSI SANDRA BUŠILA GUME BIVŠEM DEČKU NA KOLIMA: Šok priznanje pevačice, oženjeni čovek joj nudio kule i gradove! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi ,,Estradno savetovalište" pevačica Seksi Sandra otkriva zašto je momku izbušila gume na kolima!

SEKSI SANDRA BUŠILA GUME BIVŠEM DEČKU NA KOLIMA: Šok priznanje pevačice, oženjeni čovek joj nudio kule i gradove! (VIDEO)

Foto: Republika TV

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" gošća je Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, koja je otvorila dušu o najintimnijim problemima sa kojima se ona suočila u životu.

 

 

Odgovarajući na vaše ljubavne i životne probleme, Sandra je otkrila detalje o sebi, o kojima nije pričala u javnosti do sada.

- Meni razlika u godinama ne predstavlja problem, guraj to dok ti je lepo, ali sa tim čovekom nemaš pespektivu. Do 20 godina može da se toleriše, ali sve preko je puno, ali ako joj je sada lepo, peglaj to, što bih ja rekla - rekla je Sandra u Estradnom savetovalištu i dodala:

Republika

Foto: Republika TV

Seksi Sandra i Ognjen Bogdanović

 

- Ja generalno volim starije muškarce, nisam se nikad zabavljala sa mlađima, ne volim piletinu, volim ćuretinu. Da bude onako dobar, u dobroj formi. Volim uspešne muškarce, stabilne, duhovite, da me drži kao kraljicu, to mi je sada bitno.


Šta si uradila zbog ljubomore?

- Ranije svašta, baš sam bila haos. Bušila sam gume, jedan dečko me se plašio. Bežao je stalno, ja sam znala gde izlazi, ne sme da parkira auto, misleći da ja neću videti, parkira se nekoliko ulica dalje. Ja sam samo gumu izbušila! - govori Sandra u Estradnom savetovalištu.

Da li si prevarila dečka?

Republika

Foto: Republika TV

Seksi Sandra u "Estradnom savetovalištu"

 

- Verovatno jesam, kad sam bila mlada jesam. Ne mogu da se setim zašto, verovatno nije valjao.

Da li ti se nekad svideo oženjeni muškarac?

- Ja ne volim da malorišem, ali jeste, svideo mi se. Nisam se upuštala previše, samo je bilo na flertu. Muškarci ne nose burme i otvoreno te lažu. Nudio mi je sve, ja sam mu rekla da ćemo sačekati još malo da se razvede, ali ja nisam imala ništa sa njim. Ne možeš ti muškarca da razvede, to je samo ako se on zaljubi i ako on to oseti - priča Sandra u emisiji ,,Estradno savetovalište".

Ukoliko ste propustili neku epizodu ,,Estradnog savetovališta" možete ih sve pronaći klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading