JOVANA MISICA OTVORILA DUŠU O VEZI SA BOGDANOM U ESTRADNOM SAVETOVALIŠTU: "Sutra da želim, mogu da budem gospođa Srejović"

Autor:

Zabava

20.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević otvorila dušu i otkrila najintimnije detalje o vezi sa Bogdanom Srejovićem u emisiji ,,Estradno savetovalište".

JOVANA MISICA OTVORILA DUŠU O VEZI SA BOGDANOM U ESTRADNOM SAVETOVALIŠTU: "Sutra da želim, mogu da budem gospođa Srejović"

Foto: Republika TV

Jovana Ljubisavljević Estradno savetovalište

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" voditelj i novinar Ognjen Bogdanović ugostio je voditeljku i rijaliti zvezdu Jovanu Ljubisavljević, koja je prvi put otvoreno progovorila o odnosu i romansi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem.

Naime, poznato je da su Jovana i Bogdan ozvaničili javno svoju vezu, no misica otkriva sve detalje njihove romanse u ,,Estradnom savetovalištu". 

Kroz savete koje je davala na vaše intimne probleme, Jovana je otvorila dušu i priznala sve ono što joj je na duši. 

- Kako ti gledaš na svoju romansu? Da li si spremna za novu ljubav? - upitao je Ognjen.

Republika

Foto: Republika TV

Jovana Ljubisavljević

 

- Volela bih da kažem, rekla sam da se neću oglašvati, svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli... Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna - govori Jovana u Estradnom savetovalištu i dodaje:

-Mnogi su komentarisali da se obelodanili, ne, kad sam rekla, to se desilo. Izlazili smo, u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke.

Republika

Foto: Republika TV

Jovana Ljubisavljević i Ognjen Bogdanović

 

Ukoliko ste propustili neku emisiju ,,Estradnog savetovališta" možete sve pronaći klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading