PEVAČICA ZBOG OCA I BIVŠEG DEČKA ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA: Ruža Rupić priznala najteže trenutke o razvodu roditelja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi ,,Estradnog savetovališta" pevačica Ruža Rupić otkriva najintrigantnije detalje o razvodu roditelja!

PEVAČICA ZBOG OCA I BIVŠEG DEČKA ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA: Ruža Rupić priznala najteže trenutke o razvodu roditelja! (VIDEO)

Foto: Republika TV

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" gošća je pevačica i mlada jutjuberka Ruža Rupić, koja je otvorila dušu o najintrigantnijim detaljima iz njenog života. Ruža je odgovarajući na vaše intimne probleme, otkrila pikantne detalje.

Ruža je kroz emisiju priznala da je zbog ljubavi završila kod psihoterapeuta, a potom shvatila da je razvod roditelja njoj promenio život iz korena. 

Republika

Foto: Republika TV

Ruža Rupić i Ognjen Bogdanović

 

- Imala sam panične napade, rešavala sam to, povukla sam se godina dana, otišla sam kod psihoterapeuta, tada prvi put jer sam imala životnu situaciju, to nije ni sramota, mnogo puta sam pričala o tome. Ja sam došla kod psihologa i rekla: ,,Ja moram da rešavam svoje ljubavne probleme", jer meni nijedna veza ne uspeva. Ja nisam znala da meni razvod roditelja predstavio toliki problem, mala sam bila, tu postoji stvar da se ja ne sećam ničega o životu, do moje 12 godine, to je moj mozak stavio u kutiju, da li mu je bilo bolno ili šta već, gde ja ne znam kako izgleda normalni odnos. Sada je to sve drugačije, ali nije to uvek bilo tako. Ja sam uvek pričala da bežim od braka, jer ne pamtim kao nešto lepo - govori Ruža u Estradnom savetovalištu.

- I danas moja majka kada čuje ime jednog bivšeg prevrće očima, jer nije bio dobar za mene, on me je prevario. Kad čuje ime tog bivšeg, mislim da bi mu oko iskopala. BIla sam luda za njim, baš luda.

Republika

Foto: Republika TV

Ruža Rupić u Estradnom savetovalištu

 

Ruža je ispričala i kakav je problem imala sa ocem, kao i zbog čega su se svađali tokom života.

- Problemi sa tatom, ja nisam mogla da nađem zajendički jezik do moje 18 godine, pa se preko noći promenilo. Kako je on ostario, kako sam ja sazrela, našli smo se na nekoj sličnoj talasnoj dužini i sada funkcionišemo jako lepo. I dalje se posvađamo, ali ja sam zbog toga išla kod psihiloga - priča Ruža u Estradnom savetovablištu.

Ukoliko ste propustili neku emisiju ,,Estradnog savetovališta" možete ih pronaći klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading