ĐORĐU DAVIDU ODUZETA DOKUMENTA: Muzičaru izrečene HITNE MERE u Tužilaštvu nakon što je POKOSIO ŽENU!

Autor:

Zabava

22.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pokosio ženu na auto-putu, oglasilo se Tužilaštvo i izdalo mere rok muzičaru!

ĐORĐU DAVIDU ODUZETA DOKUMENTA: Muzičaru izrečene HITNE MERE u Tužilaštvu nakon što je POKOSIO ŽENU!

Foto: ATA Images

Muzičar i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, nedavno je bio učesnik teške saobraćajne nezgode koja se dogodila u Severnoj Makedoniji, a Osnovno javno Tužilaštvo u Kumanovu je sada izdalo saopštenje o merama opreza koje su preduzete povodom ovog događaja.

Naime, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u nezgodi izrečene su mere opreza, uključujući privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava za prelazak državne granice, kao i obaveza da se javi Sudu.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza - privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu - obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, prenose makedonski mediji.

Republika

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David imao saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji

Do saobraćajne nezgode došlo je kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru, što je rezultiralo sudarom dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Nakon prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i na nju je naleteo automobil "Opel insignia" srpskih registarskih oznaka, čime je nažalost preminula.

Tužilaštvo je izdalo nalog za obdukciju stradale žene, kao i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama. Prikupljeni tragovi i materijalni dokazi biće predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode.

Iz policije je prethodno saopšteno da je "polom" upravljala osoba iz Kumanova, dok je "golfom" upravljao drugi vozač. Za volanom insignije bio je Đorđe David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading