ĐORĐE DAVID ČUJE JEZIVE KRIKE NASTRADALE ŽENE, TRAŽI STRUČNU POMOĆ: Ne može da zaspi, scene udesa stalno su mu pred očima!

Autor:

Zabava

23.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se, nakon saobraćajke, psihički ne oseća dobro i traži razgovor sa stručnim licem.

ĐORĐE DAVID ČUJE JEZIVE KRIKE NASTRADALE ŽENE, TRAŽI STRUČNU POMOĆ: Ne može da zaspi, scene udesa stalno su mu pred očima!

Foto: Republika

Poznati rok muzičar Đorđe David doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji, u kojoj je, nažalost, jedna osoba izgubila život. U ovom udesu učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo istaknutog pevača, a portal Republika vam  donosi ekskluzivne fotografije rokerovog uništenog vozila. 

Kako je istakao u nedavnoj izjavi za domaće medije, roker je prošao sa lakšim telesnim povredama, ali je usled nesreće pokosio ženu i usmrtio je, a zatim i sleteo sa auto-puta u šipražje, te tako potpuno havarisao svoj automobil "opel insignia".

Inače, na fotografijama se može videti da je prednji deo vozila potpuno uništen, dok je sa strane gotovo skroz ulubljen. Zadnji branik je takođe slupan, a i vrata na kolima su vidno oštećena. Šoferšajbna je razbijena, a delići stakla su rasuti svuda po sedištima.

Đorđe je već jednom proživeo horor, kada mu je otac stradao u saobraćajnoj nesreći, kojoj je prisustvovao i on. Za dlaku je izbegao smrt, ali, kako saznajemo, on je u teškom psihičkom stanju zbog svega što se dogodilo i neophodna mu je stručna pomoć, ne bi li prevazišao ovaj težak period.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Đorđe David

 

- Đorđe nije dobro, iako se fizički skoro skroz oporavio, psihički mu uopšte nije dobro, traži psihijatra, ne može da spava, čuje urlike i krike, stalno su mu scene udesa pred očima... Ne znamo kako će se oporaviti od ovoga, definitivno mu je potreban razgovor - govori za Republiku izvor blizak rokeru.

Roker trenutno ne može da napusti državu i oduzeta su mu dokumenta, što dodatno utiče na njegovu psihu:

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza - privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu - obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, prenose makedonski mediji.

Republika

Foto: Instagram

Đorđe David

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading