NEK SE PLAŠE BOGA, PORODICA JE SVETINJA: Seka Aleksić se oglasila povodom navoda da je njen suprug Veljko NAPRAVIO DETE DADILJI!

Autor:

Zabava

31.01.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica priznala da je šokirana i razočarana!

NEK SE PLAŠE BOGA, PORODICA JE SVETINJA: Seka Aleksić se oglasila povodom navoda da je njen suprug Veljko NAPRAVIO DETE DADILJI!

Foto: printscreen/BlicTV

Nakon što je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) osvanuo status u kome jedan korisnik tvrdi da je suprug pevačice Seke Aleksić "napravio dete dadilji", oglasila se folkerka i poručila da sve, koji udaraju na njen brak i porodicu, treba da bude sramota.

Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu - napisao je jedan od korisnika pomenute društvene mreže u vidu svog statusa.

 

 

Poznata folkerka istakla je da je šokirana i razočarana u sve one koji su u stanju da plasiraju takve izmišljotine.

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira u brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče - rekla je Seka za "Blic".

Podsećamo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić od 2010. godine su u braku u kom su dobili dva sina Jakova i Jovana. Folk pevačica je za sebe i svoju porodicu izgradila dom u Staroj Pazovi, kako bi izbegla gužvu i buku u velikom gradu.

 

 

Ona u svom dvorištu ima i bazen, džakuzi, ali i kokošinjac, koji je za jedan rođendan dobila upravo od supruga Veljka, a kome su se najviše obradovali njihovi mališani.

Inače, pevačicine objave na društvenim mrežama upućuju na porodičnu idilu, međutim, u poslednje vreme je sve češće prozivaju zbog toga što se sve ređe slika i pojavljuje sa suprugom u javnosti. Jedno vreme se čak spekulisalo i o njihovom razvodu, ali Seka na takve glasine ne želi da reaguje. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem

Ona je nedavno u jednoj emisiji progovorila o njihovoj dugogodišnjoj borbi za potomstvo, a poznato je da pevalica u svakoj prilici ističe koliko su blagosloveni što su posle svega uspeli da se ostvare kao roditelji.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading