DETE MI JE INVALID OD ROĐENJA: Era Ojdanić otkrio čijom GREŠKOM su njegovoj ćerki ostale TRAJNE POSLEDICE NA MOZGU

Autor:

Zabava

31.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker i pored teškog života nikada nije izgubio vedar duh i optimizam.

DETE MI JE INVALID OD ROĐENJA: Era Ojdanić otkrio čijom GREŠKOM su njegovoj ćerki ostale TRAJNE POSLEDICE NA MOZGU

Foto: ATA Images

Era Ojdanić

Poznati folk pevač Andrija Era Ojdanić otvorio je dušu i ispričao sa kakvim životnim izazovima se suočio kada je sa 19 godina postao otac.

Naime, njegova ćerka Jasmina rođena je kao invalid sa problemom otežanog govora.

Ojdanić ističe da je ćerku odgajala njegova majka, baba Radina, više nego njegova pokojna supruga Ljupka, jer je ona morala da radi. 

- Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i oštetile neki moždani nerv - otkrio je pevač, te naglasio da je njegova naslednica i pored invaliditeta uspeva da funkcioniše:

Jasmina je uspela da prevaziđe mnoge prepreke i funkcioniše gotovo normalno, a pevač ističe da je zahvalan što ona nije invalid sto posto i što nije nepokretna.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Era Ojdanić pored pevanja rado obavlja i sve seoske poslove

Poznati folker se prisetio i svog teškog detinstva koje je obeleženo teškim siromaštvom.

- Živeli smo u kući od drveta, pokrivenoj plavim kamenim pločama, koje su majstori vadili u Majdanu - rekao je Ojdanić, koji je uprkos svemu, posle tri godine sviranja harmonike, krenuo da zarađuje pare, a svaki dinar je, kako kaže, umeo da pretvori u tri. Muzika je Eri bila najveća uteha i kroz teške životne trenutke, a njegova ljubav prema pesmi i njegov talenat pomogli su mu da izgradi uspešnu karijeru.

Pevač je nadaleko poznat po svom vedrom duhu i šali, a uprkos teškoćama s kojima se suočavao, uspeo je da zadrži pozitivan stav prema životu. Njegova priča inspiriše mnoge ljude da se bore i veruju u bolje sutra, bez obzira na izazove koji im život postavi pred njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading