HIT PRIČA! Šašić se ponaša kao histerična žena dok leti: U avionu vrištim i čupam kosu! Idem u Nemačku na kurs da mi razbiju strah!

Autor:

Zabava

07.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se prisetio jedne situacije kada mu na letu nije bilo dobro jer su počele turbulencije. Do detalja ispričao kako se tresao i jedva čekao da sleti.

HIT PRIČA! Šašić se ponaša kao histerična žena dok leti: U avionu vrištim i čupam kosu! Idem u Nemačku na kurs da mi razbiju strah!

Foto: ATAImages

Pevač Željko Šašić kaže da ima veliki strah od letenja, pa se prisetio situacije kad je u avionu doživeo turbulencije, pa se u toj situaciji ponašao kao histerična žena koja čupa kosu s glave! Folker je sve nasmejao kada je u emisiji "Premijera vikend-specijal" ispričao anegdotu, koja njemu ipak nije toliko zabavna.


- Sećam se tog jednog putovanja, dobro smo i poleteli s obzirom na to koliko je vreme bilo loše. Bilo je problema oko tehnikalija i opreme, ali mislili smo da će to sve brzo da se reši. Kad su počele turbulencije, nije mi bilo dobro! Tresao sam se i ponašao kao luda žena! Čupao sam kosu, dobio sam neke napade panike i počeo da vrištim. Nije svejedno, to će svako da vam kaže ko je ikada leteo i doživeo turbulencije - priča Šašić, pa dalje dodaje da je hteo da potraži i stručnu pomoć da bi rešio problem:


- Toliko sam imao strah od aviona i letenja da hoću da idem na obuku u Nemačkoj. To je neki tretman gde se razbija strah, tako nešto su mi ispričali poznanici. Jedino što sam mogao da uradim u tom trenutku kad su se pojavile turbulencije jeste neka tehnika disanja. Toliko sam bio srećan kad sam sleteo! Ja sam imao foru ne da aplaudiram kad sletim, nego ono: "To, sleteo sam." Više nemam snage za to da menjam avione, možda su me stigle i godine.

Foto: ATAImages

Željko Šašić sa lepšom polovinom, ali on tvrdi da ne planira više da se ženi

 

Šašić je potom objasnio da više ne planira ni da se ženi s obzirom na to da i oko toga treba mnogo posla.


- Čovek nikad ne može da zna šta ga čeka. Godine više nisu bitne kad je brak u pitanju, ali mislim da sad ne bih imao živaca da pravim svadbu. Međutim, skoro mi je došlo da pravim žurku za rođendan. Dugo nisam okupio tako sve, spontano se sve desilo i bilo nam je odlično. To je bio i povod da vidim neke drage ljude koje dugo nisam. Nemam vremena ni za skandale, za objašnjavanja s ljudima. Neka svako o meni misli šta želi. Skoro sam pročitao negde da je neko izjavio da nemam posla. Uvek ima posla ko hoće da radi. Samo što ja ne reklamiram svuda svoje tezge. Ljudi koji hoće da dođu da me slušaju znaju gde pevam sa svojom ekipom, tako da ne moram nikome da se dokazujem - rekao je Željko.


S ćerkom Sofijom imam drugarski odnos

 

Republika

Foto: Instagram.com

Željko Šašić je posle svih nesuglasica izgladio odnos sa ćerkom Sofijom

 

Pevač je stavio tačku i na spekulacije da se ne viđa redovno s ćerkom Sofijom Šašić, pa je objasnio da su u nikad boljim odnosima.


- Svašta se pisalo u prošlosti, ali pola stvari nije bilo tačno. Bio je takav neki splet okolnosti da smo se manje viđali Sofija i ja, ali sada smo svi dobro. Moja ćerka i ja se super slažemo, niko ne može da nas zavadi. Imamo drugarski odnos. Ko zna, možda se nađe uskoro i u nekom spotu ako bude neka simpatična i vrcava pesma. Već sada ima mnogo udvarača i sve ide svojim tokom. Ponosan sam na nju, a verujem da je i ona na mene bez obzira ne sve krize koje smo imali. Ima ih svaka porodica i to je u redu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading