POKOJNI RADAŠIN PRIZNAO DA JE IGRAO OKO ŠIPKE ZA 400 EVRA: Rijaliti zvezda se MUČIO do poslednjeg daha da PREŽIVI!

Autor: P. R.

Zabava

06.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morao na bilo koji način da zaradi za život!

POKOJNI RADAŠIN PRIZNAO DA JE IGRAO OKO ŠIPKE ZA 400 EVRA: Rijaliti zvezda se MUČIO do poslednjeg daha da PREŽIVI!

Foto: printscreen/youtube.com

Radiša Miljković

U domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da je Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin iz rijalitija "Veliki brat", izenanda preminuo u 60. godini, a kako se saznaje, uzrok smrti je sepsa. Inače, javnost je svojevremeno brujala o rijaltii zvezdi i njegovom privatnom životu, a pogotovo o priznanju da je igrao oko šipke.

Naime, Radišu Miljkovića u rodnom selu Ljupten, između Aleksinca i Niša, malo ko je znao po imenu, a nije birao čime će se baviti kako bi svojoj porodici obezvedio što lagodniji život. Kako je jednom prilikom otkrio, nakon boravka u rijalitiju, nastupao je po klubovima gde je u šestoj deceniji igrao oko šipke, i to u tanga gaćicama za 400 evra.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Radiša Miljković Radašin

Da l' brao jabuke ili išao u rijaliti šou, meni je isto. Tuđe neću, a volim da zaradim. Ne kradem ništa drugo sem ženskih poljubaca - našalio se Miljković pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading