OVAKO JE RADAŠIN DOBIO NADIMAK: Proslavio se u rijalitiju, a niko ne zna njegovo PRAVO ME!

Autor: P. R.

Zabava

06.11.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radašin iz "Velikog brata" umro je u 60. godini, a ovo je istina koja se dugo krila!

OVAKO JE RADAŠIN DOBIO NADIMAK: Proslavio se u rijalitiju, a niko ne zna njegovo PRAVO ME!

Foto: printscreen/youtube.com

Bivši učesnik rijalitija "Veliki brat", Radiša Miljković poznatiji kao Radašin, preminuo je noćas u svojoj 60. godini. Radiša je postao poznat pre desetak godina kada se pojavio u pomenutom šou programu, a kasnije je učestvovao i u drugim sličnim emisijama kao što su "Farma" i "Menjam ženu".

Radiša je svoju slavu i popularnost stekao zahvaljujući televiziji, ali to mu nije donelo velike promene u životu. Nakon rijalitija, on se vratio u svoje rodno selo gde se posvetio poljoprivredi i radu na građevini. U jednom intervjuu je otkrio da se nakon učešća u rijalitiju više ne bi vratio toj vrsti programa, jer ne želi da se obaveže na dve godine i radi ono što mu se kaže.

- Sad se bavim poljoprivredom i radom na građevini. Nije lako, pada fasada u oči, a ovamo ženske koliko hoćeš, ali neću više u rijaliti. Treba da se obavežem na dve godine, da radim šta mi se kaže, ali nisam ja za to. Odlučio sam da se posvetim porodici, nedavno sam dobio šesto unuče, red je da se njima pozabavim - rekao je tada Radiša.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Radiša Miljković

Pored svojih pojavljivanja u raznim emisijama, Radašin je poznat i po nadimku koji mu je dao njegov kum. Naime, on je otkrio da su mu prijatelji rekli da je sličan liku Radoša Bajića iz popularne serije "Selo gori, a baba se češlja".

- Tek kasnije kad su videli da sam otvoren, iskren, rekli su mi da sam isti Radoš Bajić. Znaš kako, čoveku bog da život i on ako samo sedi, radi i ne uživa, onda džaba ti sve. Odavno, ja sam gledao televizor i video da pozivaju za tu emisiju "Ćao, Darvine" i odmah sam se prijavio. Onda su me zvali u "Ludi kamen", "Menjam ženu"... Ma svašta je tu bilo, ali upoznao sam dobre ljude - ispričao je Radiša jednom prilikom za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Radiša Miljković

Inače, vest o njegovoj smrti potvrdio je kum rijaliti zvezde.

- Umro je noćas. Juče sam bio u selu i bio je kritično - rekao je on, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading