PLATIO RAČUN ZA TELEFON 700.000, MAJKA MU DOŽIVELA NERVNI SLOM! Folker ispričao urnebesnu situaciju: Nije htela da pomisli da je moguće da račun ima PET NULA!

Autor:

Zabava

06.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otkrio kako njegova majka reaguje kad stignu njegovi veliki računi.

PLATIO RAČUN ZA TELEFON 700.000, MAJKA MU DOŽIVELA NERVNI SLOM! Folker ispričao urnebesnu situaciju:  Nije htela da pomisli da je moguće da račun ima PET NULA!

Foto: ST/P. Divac

ST/P. DIVAC

Aca Lukas je ispričao anegdotu o svojoj majci Vidosavi, koja se šokirala kada je dobila njegov račun za telefon. Kako je pevač objasnio, bio je prijavljen na njenu adresu i majka ga je pozvala uznemirena zbog računa, kad nije doživela nervni slom.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aca Lukas

- Moja majka je jednom dobila moj račun za telefon i počela je da vrišti. Bio sam prijavljen jedno vreme kod nje na adresu. Zove me majka i viče: "Došao ti je račun za telefon", ja joj kažem, "Pa dobro, došao je i šta", "Pa kako da platiš 70.000", ja se razmišljam, kako 70.000, ja plaćao 150, 200, 220, 250 hiljada. Znaš ono, roming, ja joj kažem da donese račun. Račun je bio 700.000. Ona je videla tu nulu, ali je uopšte nije registrovala. Uopšte nije htela da pomisli da je moguće da račun ima pet nula - pričao je kroz smeh Aca.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

Ova anegdota još jednom je pokazala da pevač ne razmišlja previše o novcu, već ga troši kako mu se prohte. 

Inače, Lukas je nedavno bio na premijeri filma "Pokidan", koji je rađen po motivima iz njegovog života. Na premijeri su bili prisutni i njegova majka Vidosava, kao i najstariji sin Lazar sa suprugom Anom. Takođe, u publici su bili i Lukasova ćerka Viktorija, koju je dobio sa Sonjom Vuksanović, kao i njena polusestra Sofija, koju je Lukasova bivša supruga Sonja dobila u braku sa pevačem Željkom Šašićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading