ŠOK IZDANJE ACE LUKASA! Pevač iznenadio sve na koncertu nakon premijere filma!

Autor:

Zabava

03.11.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas izašao na veliku scenu nakon premijere filma "Pokidan"!

ŠOK IZDANJE ACE LUKASA! Pevač iznenadio sve na koncertu nakon premijere filma!

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se u Areni odigrala premijera filma Ace Lukasa, koji nosi naziv "Pokidan", a rađen je po motivima iz njegovog života. Ekipa filma nagrađena je aplauzom od strane publike, a potom je počeo veliki Lukasov rođendanski koncert.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Nakon premijere filma, Aca se presvukao, a potom stupio na veliku scenu. Odmah je svima privukao pažnju njegov sako - na leđima su belom farbom bila iscrtana slova A i L.

Lukas je započeo koncert svojim velikim hitom, pesmom "Nisam preživeo", a potom obratio publici.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

- Drago mi je da se vidimo, večeras je bilo malo drugačije nego inače, imali smo premijeru filma koji je malo biografski malo nije. Kažu da bi koncert trebao kraće ds traje, ali to sve zavisi samo od vas - rekao je Lukas, a zatim nastavio da niže hitove.

Inače, u filmu "Pokidan" glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević - Vanja menadžer, Vesna Stanojević - mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić - prva žena, Andrija Kuzmanović - Baja kriminalac, Mima Karadžić - vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić - Kole kriminalac, Radoje Čupić - otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka - kriminalac Sefan Bundalo - drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec - kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević - drugarica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading