STADION "KRAJ SUŠARE" U NOVOM RUHU: Veliki radovi nakon pune tri decenije - klub će imati uslove na kojima će im pozavideti mnogi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

08.10.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion će zablistati...

STADION "KRAJ SUŠARE" U NOVOM RUHU: Veliki radovi nakon pune tri decenije - klub će imati uslove na kojima će im pozavideti mnogi! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sutjeska Bačko Dobro Polje

Fudbaleri Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja gotovo punu deceniju takmiče se u okviru Područne fudbalske lige Subotica, a u aktuelnoj sezoni nakon devet odigranih mečeva sa skorom od četiri pobede, isto toliko poraza i jednim remijem, trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli.

U subotu 7. oktobra Sutjska je poražena u Višnjevcu od ekipe domaćeg Udarnika minimalnim rezultatom 0:1, ali svi ljubitelji fudbala u mestu koj se nalazi u opštini Vrbas, zadovoljni su zbog druge činjenice.

Naime, nakon pune tri decenije na srtadionu "kraj Sušare" postavljene su stolice i u ovom momentu kapacitet stadiona iznosi 300 sedećih mesta. Međutim, tu nije kraj radovima, pošto se u narednom periodu planira postavljanje novog kontigenta plavo-belih stolica čime će se kapacitet povećati na 800.

 

Pored navedenog, nedavno su uređene i prostorije fudbalskog kluba, a na zidu je postavljen veliki trodimenzionalni klupski grb koji će krasiti unutrašnjost samog stadiona.

Kada je reč o narednim prvenstvenim iskušenjima, ekipa Sutjeske će u subotu 14. oktobra gostovati u Feketiću ekipi Jadrana koji je u prethodne dve takmičarske runde zabeležio isto toliko poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading